havadurum

İşadamlarından Başkan Gökhan’a ziyaret...

Geçtiğimiz günlerde Genel Kurul Toplantıları sonucunda yönetim kadroları yeniden şekillenen Çanakkale Girişimci İş Adamları Derneği (ÇAGİAD) ile Çanakkale Sanayici ve İşadamları Derneği (ÇASİAD) yönetim kurulu üyeleri Belediye Başkanı Ülgür Gökhan`ı makamında ziyaret etti.

858
Başkan Gökhan`la ilk olarak seçimlerde güven tazeleyerek yeniden başkan olan Hikmet Sezen önderliğindeki ÇAGİAD heyeti bir araya geldi. ÇAGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hikmet Sezen, ziyarette yaptığı konuşmada, 275 üyeye ulaşan derneğin Çanakkale için çeşitli projeler geliştirmeye devam edeceğinin altını çizdi. Sezen, genel kurul toplantısına katılan Başkan Gökhan`a teşekkürlerini sunarak, iade-i ziyarette bulunmak istediklerini sözlerine ekledi. Başkan Gökhan ise, ÇAGİAD`ın kente önemli katkılar yapan bir dernek olduğunu belirterek, yeni yönetime çalışma dönemlerinde başarılar diledi.
 
ÇASİAD`ın ziyareti
Bayrağı Salih Yıldız`dan devralan Erdal Akarsu başkanlığında toplanan ÇASİAD yönetim kurulu üyeleri de Başkan Gökhan`a nezaket ziyaret bulundu. ÇASİAD`ın yeni Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Akarsu, yeni ve mevcut üyelerle birlikte Çanakkale`ye hizmet edeceklerini, bu kapsamda proje üretmeye devam edeceklerini kaydetti. Akarsu, bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Expotroia Fuarı hakkında bilgiler vererek; “Çanakkale Belediyesi`ne geçen yıl verdiği katkılardan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Bu yılki fuar etkinliğimiz için de değerli katkılarınızı bekliyoruz” diye konuştu. Başkan Gökhan, yeni yönetime başarı dileklerinde bulunarak başladığı konuşmasında, özellikle Expotroia Fuarının Çanakkale`nin tanıtımına yönelik önemli bir etkinlik olduğunu belirterek, desteklenmesi gerektiğinin de altını çizdi. Her iki ziyarette karşılıklı sohbetler eşliğinde son buldu.
Paylaş