İş elbiselerinde moda; TRUVA TEKSTİL

İş dünyasında modanın adresi Truva Tekstil. Politikasını kalite ve ekonomik fiyat olarak belirleyen Truva Tekstil, müşteri odaklı çalışarak her müşterinin ihtiyaçlarına uygun çözümler üretiyor.

1632
 
Truva Tekstil, personel ve işçi kıyafetleri tasarım ve dikiminde sektörde söz sahibi olmanın gururunu yaşıyor. Genç girişimci Yücel Türkoğlu tarafından kurulan Truva Tekstil kısa sürede sektöründe söz sahibi oldu. Hastane kıyafetleri, aşçı ve garson, pastane ve fırın, iş tulumu, yağmurluk, mont, anorak yelek, temizlik personeli kıyafetleri, PRM şapka, t-shirt, penye çeşitleri, mezuniyet cübbe dikimi olmak üzere birçok sektörün ihtiyaçlarını karşılayan Truva Tekstil, İsmet Paşa Mahallesi Hacıoğlu Sokak No: 37/A’da hizmet veriyor.
 
Truva Tekstil ile ilgili bilgiler veren Yücel Türkoğlu; “Yılların vermiş olduğu bilgi ve tecrübe ile müşteri memnuniyetini ön planda tutan uzman kadromuz müşterilerimizin ihtiyacını en ekonomik ve en kaliteli şekilde karşılamaktadır” dedi.
 
Hizmetin kalitenin anahtarı olduğunu ifade eden Türkoğlu şunları söyledi; “Müşterilerimize en iyi hizmeti vermek için kurulan firmamız, kaliteli ürünleri, geniş ürün yelpazesi ile ``İş Elbiseleri ve Üniforma İmalatı`` sektöründe lider firma olarak emin adımlarla ilerlemekte, imalat yapmaktadır. Truva Tekstil olarak var olduğumuz günden beri, sektördeki gelişmeleri ve ihtiyaçları yakından takip ederek, müşterilerimize doğru zamanda, doğru yerde, istediği ürünü, üst düzey kalite anlayışımız ile birleştirerek talepleri değerlendiriyor ve karşılıyoruz. Kurumsal bir yapının gereği olan iş elbiseleri ve üniforma seçimi oldukça önemli bir konudur. Alınan üründeki kalite devamlılığı, teslim süresi, özenli işçilik ve satın almadaki başarı tedarikçi firmanın kalitesinin bir göstergesidir.  Truva Tekstil olarak hizmet sektörünün içinde müşterilerimize, modayı takip ederek istediği tarz ve modelde en hızlı en kaliteli hizmeti vermeyi prensip olarak kabul etmekteyiz. Müşterilerimizin beklentilerine çözüm ortağı oluyoruz.”
 
“Personel ve İşçi Kıyafetleri”
Antibakteriyel, leke tutmaz kumaşların kullanıldığı hastane kıyafetlerinde, hemşire takımı, doktor takımı, veteriner kıyafeti, ameliyathane önlüğü, eczacı önlüğü, acil yardım kıyafetlerinin dikimi yapılıyor. Aşçı ve garson kıyafetleri ise polyester pamuk ve % 100 pamuk özelliğinde kumaşlar kullanılarak hazırlanıyor. Esnek ve rahat hareket etme kabiliyeti sağlayan iş tulumu kıyafetleri özel tasarlanıyor. Kıyafetlerde kollardaki kasılmayı önlemek için körükler bulunurken, yanlarda komando cepleri, sırtta esnemeyi sağlayan lastik, göğüs de kapaklı ve kapaksız cepler bulunuyor. İş grubunda ayrıca kıyafetlerin belli bölümlerinde reflektörler kullanılıyor. Pastane fırın ve Temizlik Personeli kıyafetleri özenle tasarlanıyor. 
 
Yusuf SONKURT
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Paylaş