İlk rakip Nilüferspor

Çanakkale Dardanelspor maratonun ikinci yarısına şampiyonluk hedefiyle start veriyor... Yarın Bursa`da 13.30`da başlayacak olan müsabaka zirve yarışını doğrudan etkiliyor. Kırmızı-Beyazlı takım 3 puana odaklandı...

731
Profesyonel ligler yeniden gösterime giriyor. 3 grupta 54 takımın katılımıyla oynanan 3.ligde devre arası tatili bitti. Bu kategoride yer alan ekipler 34 hafta süreli yarışın ikinci bölümüne hazır. Sezona 3.lig 2.grupta başlayan ve ilk yarı boyunca zirve mücadelesi veren Çanakkale Dardanelspor yarın (20 Ocak 2013 pazar) saat 13.30`da Bursa`da Nilüferspor`la karşılaşacak. Devre arası hazırlık çalışmalarının büyük bölümünü Antalya`da geçirip, bu kamp merkezinde profesyonel takımlarla oynadığı özel maçlarla ligin ikinci yarısına kanalize olan Kırmızı-Beyazlılar, kendi tesislerinde yaptığı son provada Bölgesel Amatör Lig ekibi Bozcaadaspor`u 4-0 mağlup etti. Futbol Direktörü Tamer Tuna yönetiminde bugün otobüsle Bursa`ya giderek maç saatini bekleyecek Çanakkale Dardanelspor zorlu geçmesi beklenen müsabakanın ardından kente dönerek, bir sonraki hafta iç sahada karşılaşacağı Trabzon Kanuni maçına hazırlanacak.
 
Maçı, Şeref Taştan yönetecek
Yarın Bursa`da oynanacak Nilüferspor - Çanakkale Dardanelspor karşılaşmasında Isparta`dan, asli görevi öğretmenlik olan Ulusal Hakem Şeref Taştan düdük çalacak. Taştan`ın kıdemli yardımcı hakemliğinde Antalya ilinden yine asli görevi öğretmenlik olan Çağdaş Çallıoğlu, kıdemsiz yardımcı hakemlikte ise Isparta`dan Ayhan Arısoy bulunacak. Müsabakanın 4. hakemi Isparta`dan eğitimci Mehmet Avcı. Bu maçta Can Filat gözlemci olarak görev yapacak.
 
Çanakkaleli hakemler 3.ligde
Çanakkale futbol hakemleri yarın 3.lig,1. grupta oynanacak Orhangazispor - Çorumspor maçında görev yapacaklar. Bu karşılaşmada Ali Şansalan düdük çalarken, müsabakanın yardımcı hakemliklerinde Barış Baydemir ve Nazım Tüzümet bulunacak. Maçın 4. hakemi yine Çanakkale`den Recep Bakkal.
 
Olay Spor
Paylaş