İleri’den Tekin’e teşekkür plaketi

Çanakkale Arıcılar Birliği Başkanı Cahit İleri, katkıları nedeniyle İl Genel Meclisi Başkanı Ali Rıza Tekin’e plaket verdi.

359
İl Genel Meclisi’nin Şubat ayı toplantısına katılan Çanakkale Arıcılar Birliği Başkanı Cahit İleri, birliğe servis aracı alınması için desteklerini esirgemeyen meclis üyelerine teşekkür etti.
 
Çanakkale Arıcılar Birliği çalışmalarında kullanılacak olan servis aracının alındığını belirten İleri; “Duyarlı anlayışınız sayesinde birliğimize bir araç alımı sağlandı. Bu meclis üyeleri tarafından desteklendi. Şu an birliğimize ford transit servis aracını almış bulunmaktayız. Meclis Başknaı sayın Ali Rıza Tekin ve meclis üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum. Katkılarınızdan dolayı il genel meclisine teşekkür ediyorum” dedi.
 
Servis aracının alınması için katkı sunan İl Genel Meclisi Başkanı Ali Rıza Tekin’e plaket takdim eden İleri, daha sonra Çanakkale Arıcılar Birliği’nin çalışmaları hakkında meclis üyelerini bilgilendirdi. İleri, il genel meclis üyelerine bir kavanoz da bal hediye etti.
Paylaş