havadurum

İlber Ortaylı ile Türk Kahvesi Sohbeti

Türk tarihinde iz bırakan Beta Yeni Han, 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü'nde gerçekleştirilecek özel etkinlikle kahveseverlere unutulmaz bir deneyim sunacak. 352 yıllık tarihî handa düzenlenecek etkinlikte, kahve ile ilgili söyleşiler, workshoplar ve özel tadım sunumları yer alacak.

1373

İstanbul'un tarihî yapılarından Beta Yeni Han, 5 Aralık Dünya Türk Kahvesi Günü'nde unutulmaz bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Türk kahvesinin gelenekselden yeni nesile yolculuğunu anlatan etkinlikte, kahve danışmanı Cenk Girginol, şef Eyüp Kemal Sevinç ve tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı gibi önemli isimler konuşmacı olarak katılacak.

Türk Kahvesi'nin Serüveni

Türk Kahve Kültürü ve Araştırmaları Derneği'nin katkılarıyla düzenlenecek etkinlik, "Beta Yeni Han'da Türk Kahvesi'nin Gelenekselden Yeni Nesile Yolculuğu" temasını işleyecek. Kahve danışmanı Cenk Girginol, şef Eyüp Kemal Sevinç ve tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın konuşmaları, kahve ve barista eğitmenleri eşliğinde gerçekleşecek özel etkinliği zenginleştirecek.

Özel Katılımcılar

Etkinlikte ayrıca, Türk Kahvesi Kültürü ve Araştırmaları Derneği Başkanı Nuri Çolakoğlu, Kütahya Porselen Yönetim Kurulu Başkanı Sema Güral Sürmeli, Arzum Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kolbaşı, Arçelik Türkiye Pazarlama Direktörü Mehmet Tüfekçi, Beta Yeni Han İstanbul Şube Müdürü ve TKKAD Yönetim Kurulu Üyesi Hatice Uğur gibi önemli isimler etkinliğe konuk olacak.(Haber Merkezi)

Türk Kahvesi Lezzetinde Bir Gün

Beta Yeni Han'da gerçekleşecek etkinlik, özel tarifler ve kahve tadımıyla Türk Kahvesi'nin gelenekselden yeni nesile uzanan lezzet yolculuğunu sunacak. Dünya Türk Kahvesi Günü'nde bu özel mekanda gerçekleşecek etkinlik, kahve tutkunları için unutulmaz bir tarihî lezzet deneyimi vadediyor.

Paylaş