havadurum

İl Sağlık Müdürlüğü Eceabat’ı ziyaret etti

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü, içme kullanma suları izleme çalışmaları kapsamında Eceabat'ı ziyaret etti. Bu kapsamda yapılan ziyaretler, Belediye Başkanlıklarınca tüketime sunulan içme-kullanma su şebeke elemanlarının incelenmesi amacını taşıyor.

866

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü, içme kullanma suları izleme çalışmaları kapsamında Eceabat'ı ziyaret etti. Eylül ayından bu yana devam eden ziyaretler, Belediye Başkanlıklarınca tüketime sunulan içme-kullanma su şebeke elemanlarının incelenmesi ve görüş alışverişi amacını taşıyor.

İl Sağlık Müdürlüğü Heyeti İncelemelerde Bulundu

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü ekipleri, İlçe Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Aslı Okan, Çevre Sağlığı Birim Sorumlusu Dr. Başak Tezel, Çevre Sağlığı Teknisyeni Mustafa İnam, Eceabat Toplum Sağlığı Merkezi Başkanı Müge Meriç, çevre sağlığı teknisyeni Emrah Öztürk ve Eceabat Belediye Başkanlığı'ndan Çevre Mühendisi Sema Arslan ile birlikte ilçeyi ziyaret etti.

Değerlendirmeler Sahada Yapıldı, İzlenimler Paylaşıldı

Saha ziyaretinin ardından belediye başkanlığı ofisinde gerçekleşen toplantıda, yapılan değerlendirmeler, görüşler ve öneriler paylaşıldı. İl Sağlık Müdürlüğü heyeti, Belediye Başkanlıklarının içme-kullanma su şebeke elemanlarının (kaynak, depo, arıtma tesisi vb.) yerinde incelenmesi sürecinde edindikleri izlenimleri detaylı bir şekilde aktardı.

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü, İçme Kullanma Suları İzleme Çalışmalarına Devam Ediyor

Eceabat ziyareti, Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü'nün içme kullanma suları izleme çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği önemli adımlardan biri oldu. Belediye Başkanlıkları ile iş birliği içinde yürütülen bu çalışmalar, halk sağlığını koruma ve geliştirme hedefine katkı sağlamayı amaçlıyor. İl Sağlık Müdürlüğü, Eceabat ziyareti sonrasında elde edilen verileri titizlikle değerlendirerek, ilerleyen dönemde daha etkin önlemler almayı hedefliyor.

(Esra Güller)

Paylaş