İGM Başkanı Ertuğrul çalışmaları yerinde inceledi

Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Halil Ertuğrul ve CHP’li üyeler, Çan’ın Kocayayla ve Dondurma köylerinde yapılan altyapı ve yol çalışmalarını yerinde inceledi.

470

Çanakkale İl Genel Meclis (İGM) Başkanı Halil Ertuğrul, CHP’li İl Genel Meclis Üyeleri ile birlikte Çan’ın Dondurma ve Kocayayla köylerinde yapılan çalışmaları yerinde inceledi. İGM Başkanı ve heyet, köylerin altyapı sorunlarına yönelik yürütülen projeleri denetledi.

Kocayayla Köyü'nde yaşanan ishale hattı patlağı ve yürütülen onarım çalışmalarını yerinde değerlendiren ekip, ardından Dondurma Köyü’nde yapılan yol yama çalışmalarını inceledi. Meclis Başkanı Halil Ertuğrul ve CHP’li meclis üyeleri, yetkililerden detaylı bilgi aldı ve yapılması gereken çalışmalar üzerine görüş alışverişinde bulundu.

İncelemelere, İGM Başkanı Halil Ertuğrul’un yanı sıra, CHP’li İGM Üyeleri Güneş Pehlivan, Can Algönül, Ramazan Mesut Özyurt, İsmail Ünal, Hakkı Sezen ve CHP İl Yönetim Kurulu Üyesi Eşref Özen katıldı. Kocayayla Köyü Muhtarı Salih Çetkin de, köyün altyapı sorunlarını heyetle birlikte yerinde değerlendirerek çözüm önerilerini tartıştı.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş