havadurum

İçişleri Bakan Yardımcısı Turan, Çanakkale’de

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder’i ziyaret etti.

1244

Çanakkale İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’ı makamında ağırladı. Ziyarette, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin, İl Özel İdare Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Dağlar ve İl Genel Meclis Üyeleri de hazır bulundu. İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, İl Genel Meclis Başkanı Nejat Önder ve İl Genel Meclis Üyeleri ile bir süre sohbet ederek, Çanakkale’nin sorunları ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulundu.

AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas da Eşlik Etti

Ziyaret programına AK Parti Çanakkale İl Başkanı Naim Makas da katıldı. Makas, İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’ın Çanakkale’ye verdiği önemi ve desteği vurguladı.

Belediye Başkanları da Ziyaretten Memnun

İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan’ın ziyaretine, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, Terzialan Belediye Başkanı Tuncay Göymen, Kalkım Belediye Başkanı İbrahim Taşkın ve İl Yöneticileri de eşlik etti. Belediye başkanları, Bülent Turan’ın ilçelerinin ihtiyaçlarına duyarlı olduğunu ve projelerine destek verdiğini belirterek, memnuniyetlerini dile getirdiler.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş