havadurum

İçdaşspor yüzmede başarılı

İstanbul Enka Olimpik Yüzme Havuzu’nda yapılan Türkiye Yaz Yüzme Şampiyonası’nda Ayşe Selin Kavdır 100 ve 50 metre kurbağada bir ikincilik ve bir üçüncülük elde etti.

378
İçdaşspor Kulübü A takımı 4 yüzücüyle katıldığı Türkiye Yaz Yüzme Şampiyonası`nda Çanakkale’ye 1 gümüş, 1 bronz madalya kazandırdı. İstanbul Enka Olimpik yüzme havuzu tesislerinde gerçekleştirilen ve Fenerbahçe, Galatasaray, Enka gibi yüzmede marka olan kulüplerin yanı sıra 9 Eylül Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, Antalya Koleji, Avrasya, Denizkızı gibi 50`yi aşkın büyük kulübün 430 sporcuyla katıldığı yarışlarda İçdaşspor Kulübü`nden Ayşe Selin Kavdır 100 m kurbağa kategorisinde 1:17.32`lik derecesiyle Türkiye 2.`si ve 50 m kurbağa kategorisinde 35.67`lik derecesiyle Türkiye 3.sü olmayı başardı. Yarışlara katılan İçdaş Spor Kulübü A Takımı yüzücülerinden Buse Aygün 50 m ve 100 m serbest yarışında 4. ve 50 m kelebek kategorisinde Türkiye 5.`si olmayı başarırken, Utku Bozoğlu ve Esin İrem Durdağ da derecelerini geliştirip finallerde yarışarak Çanakkale’yi başarıyla temsil ettiler.
 
İçdaşspor Kulüp Başkanı Fuat Erkan Tekin kulüp olarak ilk kez katıldıkları şampiyonada Çanakkale’ye gümüş ve bronz madalya kazandıran sporcuları kutlayarak “Çanakkale gençliğine güveniyoruz. Bu başarılarıyla gururlandık. Kulübümüzdeki disiplin ve çalışma ortamıyla Çanakkale’yi denizde ve rüzgarda geçilmeyen bir marka yapmak istiyoruz” dedi. İşdaşsporlu yüzücüler yarışmalara antrenörleri Engin Söylemezoğlu ve Nehir Çakır yönetiminde katıldı.
 
OLAY SPOR
Paylaş