havadurum

İÇDAŞ “Yüzme ve Yelken’de” 1 numara

Çanakkale Boğazı Yüzme Yarışmasına katılan İçdaşlı sporcular elde ettikleri mükemmel derecelerle dikkatleri üzerlerine topladılar

1119
 
Varış noktasına ilk ulaşan sporcu, erkekler yaş kategorisinde 53 dakika 18 saniyelik derecesiyle Adnan Arda Beyazıt (İÇDAŞ) oldu. Bu kategoride ikinciliği 55 dakika 9 saniye ile Boran Erdugan, üçüncülüğü ise 56 dakika 22 saniye ile Birkan Kordan (İÇDAŞ) kazandı.
Kadınlar genel klasman kategorisinde ilk 3`de yine İÇDAŞlı yüzücüler vardı. Birinciliği 55 dakika 38 saniye ile Buse Aygün (İÇDAŞ), ikinciliği 55 dakika 40 saniye ile Asilay Selçuk (İÇDAŞ), üçüncülüğü de 1 saat 4 dakika 37 saniye ile Ayşe Selin Kavdır (İÇDAŞ) elde etti.
 
 
Gıpta ile izlediler
Çanakkale İÇDAŞ Spor Kulübü, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 91.yıldönmü etkinlikleri kapsamında düzenlenen yarışmalarda büyük bir başarı elde etti. Çanakkale İÇDAŞ Spor Kulübü sporcuları başarılarını bu anlamlı günde taçlandırmış oldu. Türk bayraklarıyla donatılmış 20 yelkenli tekne ile yüzme yarışları öncesi Eceabat (Avrupa) İskelesinden Çimenlik Kalesine (Asya) toplam 3.5 mil uzunluğundaki parkuru 20 dakikada geçerek bir ilki gerçekleştirmiş oldular. Çanakkale İÇDAŞ Spor Kulübü sporcuları bu etkinliklerle Çanakkale halkından büyük alkış aldı.
 
Paylaş