İÇDAŞ’dan iftar organizasyonları

Biga, Çanakkale ve Lapseki’de İÇDAŞ tarafından düzenlenen iftar yemeklerine halk yoğun ilgi gösterdi.

714
 
 
Biga kapalı pazaryerinde ve Çanakkale Barbaros Mahallesi’nde düzenlenen halk iftarları büyük ilgi ve katılımla gerçekleşti. Bİga kapalı pazaryerinde 4000 kişilik halk katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğinde İçdaş Genel Müdürü Bülend Engin gelen misafirleri bizzat karşılarken AKP Çanakkale Milletvekili İsmail Kaşdemir, Biga Belediye Başkanı Mehmet Özkan, İl Genel Meclisi Başkanı Ali Rıza Tekin konuklar arasında yer aldı.
 
Çanakkale Valiliği ile İçdaş’ın Çanakkale Barbaros Mahallesi Muhtarlık önünde birlikte düzenlediği iftar yemeği ise renkli görüntülere sahne oldu. Barbaros Mahallesi’nde 4 bin kişinin katılımıyla gerçekleşen iftar yemeğinde kaside grubu ile canlı tasavvuf müziği icra edilirken sokak ortasına kurulan platform üzerinde 2 semazenin sema gösterisi büyük ilgiyle izlendi.
 
Vali Güngör Azim Tuna, İçdaş Genel Müdürü Bülend Engin ve Barbaros Mahalle Muhtarı Şaban Şahin ev sahipliğindeki iftar yemeğinde mahalle sakinleri ile sohbet ederek, halk iftarlarının toplumsal birlik ve beraberliğin güçlenmesine katkı sunduğunu belirterek, konukların Kadir Gecesi’ni kutladılar.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Paylaş