havadurum

Huzur toplantısı Kepez’de yapıldı

İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş ve Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan’ın katılımıyla Kepez Beldesi’nde gerçekleştirilen huzur toplantısına belde sakinleri yoğun ilgi gösterdi.

449
 
Toplum Destekli Polislik Büro Amirliği’nin düzenlediği huzur toplantılarının 2012 yılında ilki Kepez Beldesi’nde gerçekleştirildi.
 
Toplantıda Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü’nün gerçekleştirdiği projeler hakkında bilgiler veren ve halkı birçok konuda uyaran İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş; yediden yetmiş yediye el ele, toplum liderleri, zihinsel engelliler parmak izi tanımlama, aklım başımda kaskım başımda ve güvenli okullar güçlü gelecek gibi birçok projeyi belde halkına anlattı ve kontör dolandırıcılığı gibi konularda da halkı uyardı.
 
Trafikte geçiş önceliği konusunda toplumun genelinin hataya düştüğünü belirten Bektaş; “Geçiş önceliği tüm Dünya’da olduğu gibi ülkemizde de yayalara aittir fakat trafikte araçların bu kuralı ihlal ettiğini görüyoruz, bugün araçlı olan yarın yaya olabilir lütfen yayalara öncelik hakkını tanıyalım” dedi.
Paylaş