HSBC`de Demir dönemi

HSBC Bankası Çanakkale Şube Müdürlüğü görevine Ayhan Demir getirildi. Yeni görevinde açıklama yapan Demir, “Çanakkaleli birisi olarak burada hizmet etmekten dolayı çok mutluyum. Benden önce görev yapan Aysun Doğantan`a da başarılı çalışmaları nedeni ile teşekkür ediyorum” dedi.

1020
HSBC Bankası Çanakkale Şube Müdürü Aysun Doğantan`ın Gönen Şube Müdürlüğü`ne atanmasının ardından yerine Gönen Şube Müdürü Ayhan Demir getirildi. Çanakkaleli olduğunu ve kenti iyi tanıdığını ifade eden Demir, başarılı olacağına inandığını ifade etti. Demir, “1999 yılında Çanakkale`de Demir Bank`ta çalışmaya başladım. Kendim Çanakkaleliyim. Daha sonra 2002 yılında HSBC`ye geçtim ve 2009 yılına kadar çeşitli kademelerde görev yaptım. Daha sonra 2009 yılında Gönen`e şube Müdürü olarak tayin oldum. 1 Temmuz 2013 itibariyle eski şubem olan Çanakkale`ye şube müdürü olarak geldim. Çanakkale`yi iyi tanıyorum. Uzun yıllar Çanakkale`de yaşadım. Bir üniversite okurken, bir kez askerlik görevim nedeni ile bir kez ise Gönen Şube Müdürlüğüm sırasında Çanakkale`den ayrıldım. Onun dışında hep bu kentte yaşadım. Burada başarılı olacağıma da inanıyorum” dedi.
 
“Çanakkale`de bireysel bankacılığa uygun”
Demir, açıklamasında Kentin çalışan ve emekli nüfusunun yoğun olduğunu bu durumun bireysel bankacılığa da uygun olduğunu dile getirdi. Demir, “Bireysel bankacılık anlamında Çanakkale`de uygun bir kesim var. çünkü, baktığımızda daha çok ücretli çalışanlar ve emekli kesimin fazla olduğu bir kent. Bu anlamda bireysel bankacılıkla ilişkileri olan ve buna uygun bir kent” dedi.
 
Doğantan`a teşekkür
HSBC Bankası Çanakkale Şube Müdürlüğü görevine Ayhan Demir, kendisinden önce görev yapan Aysun Doğantan`ın başarılı olduğunu ifade ederek, kendisine bu çalışmaları için teşekkür etti. Demir, “Aysun Doğantan ile uzun yıllar birlikte çalıştık. Kendisi ile yaklaşık 10 yıl aynı ekibin içinde yer aldım. Kendisi Çanakkale`de başarılı çalışmalara imza atmış bir kişidir. Kendisine bu çalışmaları nedeni ile de teşekkür ediyorum” dedi.
Paylaş