havadurum

Heyecan dorukta

Zirvede yer alan 45`er puanlı Arslancaspor ve Yeni Çanspor haftayı 3`er puanla kapattı. Süper Amatör Ligde şampiyonun belirlenmesi son maçlara kaldı

438
"Yılın Takımı" kabul edilen Menajer Ali Rıza Gürbüz yönetimindeki Arslancaspor seri galibiyetlerine devam etti. İddialı Karabiga Belediye Gençlikspor`u da 2-0`la geçti (Goller; Ruhi-Furkan). Yeni Çanspor evinde Kepezspor`u 3-0 mağlup etti (Goller; Zafer, Emrah, Batuhan). Çanakkale Süper Amatör Ligde şampiyon hafta sonu oynanacak Kepezspor - Arslancaspor ve Geliboluspor - Yeni Çanspor maçlarının bitiş düdüğü ile ortaya çıkacak. Ancak, sonuç ne olursa olsun mütevazi kadrolu Arslancaspor ile potansiyeli Yeni Çanspor bu sezona damgasını vuran takımlar oldu.
 
Çanakkale Süper Amatör Lige yükselecek 3. takımın belirlenmesinde oynanan 1.Amatör Play-Off yarı final müsabakaları sonuçlandı. Tarafsız saha Biga 18 Eylül Stadı`nda Ezinespor`u 6-4 yenen Gökçeadaspor ile Kocatepe Gençlikspor`u 4-1 mağlup eden Harbişspor finale yükseldi. Bu kategorideki final maçı hafta sonunda yapılacak. Kazanan hedefini gerçekleştirecek.
2.Amatör Ligde alınan sonuçlar şöyle; Ayvacık Belediye - Güneyli: 7-1, Yeni Eceabat - Bolayır: 4-0, Geyikli - Bayırköy: 2-2, Gümüşçay - Terzialan: 4-3, Yenice - Ecespor: 1-3.
Paylaş