Helal olsun size!

Bozcaadaspor güçlü rakip Kestel Bld.spor’u da 2-1 mağlup ederek, BAL’ın 9. grubunda liderliğe yükseldi...

607
Bursa ekibini Yasin Mert Egeli ve Günay`ın ilk yarıda kaydettiği gollerle deviren Bozcaadaspor 3`te 3 yapıp, topladığı 9 puanla ligin zirvesine yerleşti. Kulüp Başkanı Osman Ataol ile Antrenör Resul Kuzu ve futbolcular bü-yük bir mutluluk yaşadı. Bu sezon Bölgesel Amatör Ligde ikinci yılını geçiren Bozcaadaspor yarı profesyonel olmasına karşın, oluşturduğu amatör ruh ve anlayışla 15 takımlı 9. grupta rakiplerini birer birer dize getiriyor.
 
Ligin ilk 3 haftasında sırasıyla Yalova Armutlu Belediyespor`u 1-0, Çorlu General Basri Saran Stadı’nda ünlü Beykoz 1908 takımını 2-1 ve son oynadığı müsabakada da Bursa temsilcisi Kestel Belediyespor`u 2-1 mağlup etme başarısı gösteren Bozcaadaspor rakiplerine şimdiden korku v ermeye başladı. Ne garip rastlantıdır ki; Bozcaadaspor`un lider olduğu BAL`ın 9. grubunda 1 puanlı Bigaspor ise sonuncu sıraya düştü.
 
Sınırlı potansiyeli ve bütçesi ile kendisinden kat kat fazla olanaklara sahip Belediye destekli rakipleri karşısında Çanakkale futbolunu başarı ile temsil eden Bozcaadaspor`da Başkan Osman Ataol “Bizim spora bakış açımız kendimize özgü. Yıllardan buyana alt yapıya verdiğimiz önemin ve yaptığımız yatırımın karşılığını almaya başladık. İmkanlarımız ölçüsünde futbolcularımızı onore ediyoruz. Onlar da ellerinden geleni yapıyorlar. Teknik heyet ve oyuncularımızı tebrik ediyorum” dedi.
 
 
Bölgesel Amatör Lig (BAL) - 9.Grup - 4. Hafta
14 Ekim 2012 pazar 14.30
Bigaspor - Ayvalıkgücü Bld.
Mudanyaspor- Bozcaadaspor
Kestel Bld. - Gönen Bld.
Vefa - Yenişehir Bld.
Balıkesir Bld. - Merinosspor
Armutlu Bld. - Küçükçekmecespor
Beykoz 1908 - Altınova Bld.
Not; Büyükçekmecespor Bay takım
Paylaş