"Hedefleri, Sultanlar Ligi"

905

 Geçen yıl olduğu gibi bu sezon da yer aldığı Voleybol 1.Lig’de bir büyük başarıyı gerçekleştiren Çan ekibi KALE 1957, Bursa Cengiz Göllü Spor Salonu’nda oynanan yarı final maçlarında Mardin Büyükşehir Belediye Başakspor, Bolu Belediyespor ve Kuzeyboru (Aksaray) takımlarını mağlup ederek, final grubuna yükseldi. KALE 1957 statü gereği, 4 takımın katılacağı tek devreli lig sistemi ile oynanacak final maçlarında mücadele verecek. 

Finallerde; İlbank (Ankara), Sarıyer Belediyespor (İstanbul) ve Kuzeyboru (Aksaray) takımları ile karşılaşacak KALE 1957, puan ve averaj hesabına göre ilk 2 takım arasına girmesi durumunda sezon hedefini gerçekleştirerek, Vestel Venus Sultanlar Ligine çıkacak. Voleybol otoriteleri finallerde KALE 1957’nin en büyük favori olduğu konusunda birleşiyor. Ancak, Coronavirüs salgını nedeniyle finaller şimdilik ertelenmiş durumda.     
Bir önceki yıl 2.Lig’de oynadığı tüm maçları kazanarak, Türkiye Kadınlar Voleybol 1.Lige yükselen, bu sezon da benzeri bir performansla Sultanlar Ligi’nin kapısına dayanan Çan ekibi KALE 1957’nin olağan üstü başarısı spor kamuoyunda ses getirdi. Gazetemiz OLAY, KALE 1957’ye final grubunda da üstün başarılar diler.
(Oya Koyuncu)
Paylaş