Hedef EURO 2020

584
Ay-Yıldızlı Takımımızıın İlk aşama kampı Belek Turizm Merkezi`ndeki Regnum Carya Otel`de gerçekleştirilecek. Milli takım, EURO 2020 öncesi hazırlık döneminde 3 özel maç yapacak. Milliler Antalya kampındaki ilk hazırlık maçını 27 Mayıs 2021 Perşembe günü Azerbaycan ile oynayacak. Alanya Bahçeşehir Okulları Stadı`ndaki karşılaşma saat 20.00`de başlayacak.
 
Daha öne 31 Mayıs`ta Kuzey İrlanda ile Antalya`da oynanacağı duyurulan karşılaşma ise rakip ekibin seyahat kısıtlaması nedeniyle Türkiye`ye gelemeyecek olmasından dolayı iptal edildi. Ay-yıldızlı ekip, aynı tarihte bir başka rakiple özel maç yapacak. Yeni rakibin kim olacağı ise yapılacak görüşmelerin ardından açıklanacak. Millilerin Antalya kampı 1 Haziran`da sona erecek.

Almanya kampı 2 Haziran`da....
Milli takım, 2 Haziran`da ikinci etap kamp çalışmaları için Antalya`dan Almanya`ya hareket edecek. Almanya`nın Harsewinkel kasabasındaki Klosterpforte Otel`de kampa girecek milliler, 3 Haziran`da EURO 2020 öncesi son hazırlık maçında Moldova ile Paderborn Stadı`nda TSİ 20.00`de karşı karşıya gelecek.

Ay-yıldızlılar, Almanya kampını tamamladıktan sonra EURO 2020 maçları için 10 Haziran`da Roma`ya hareket ederek Lifestyle Hotel`de kampa girecek. Turnuvada A Grubu`nda mücadele edecek milli takım, 11 Haziran Cuma günü TSİ 22.00`de Roma Olimpiyat Stadı`nda İtalya ile turnuvanın açılış karşılaşmasına çıkacak.

Gruptaki diğer karşılaşmalar için 12 Haziran`da Azerbaycan`ın başkenti Bakü`ye gidecek milli takım kafilesi, Fairmont Bakü Flame Towers`ta kalacak. Milliler, 16 Haziran`da Galler, 20 Haziran`da ise İsviçre ile karşılaşacak. Bakü Olimpiyat Stadı`nın ev sahipliğinde oynanacak iki müsabaka da TSİ 19.00`da başlayacak.

Milli takım, gruptan çıkması durumunda 21 Haziran`dan itibaren tekrar Almanya`da kampa girecek ve oluşacak müsabaka takvimine göre hareket edecek. A Milli Futbol Takımı, gruptan çıktığı takdirde son 16 turu maçını 26 ile 29 Haziran tarihleri arasında Londra, Amsterdam, Sevilla, Bükreş veya Glasgow`da oynayacak.

Çeyrek final müsabakaları, 2-3 Temmuz`da Münih, Bakü, Saint Petersburg ve Roma`da yapılacak. Londra`nın ev sahipliği yapacağı yarı finaller 6-7 Temmuz, final ise 11 Temmuz`da gerçekleştirilecek.
(Haber Merkezi)
Paylaş