HAYDİ TROYA CUP’A

Çanakkale Tenis Akademisi öncülüğünde Sınav Kurs katkılarıyla bu yıl 8 Eylül-8 Ekim 2024 tarihleri arasında " Troya Cup " tenis turnuvası düzenliyor.

580

Tek kadınlar, tek erkekler, masterler tek erkekler ve masterler tek kadınlar olmak üzere dört farklı kategoride mücadele edecek sporcular için son katılım tarihi 4 Eylül 2024 olarak belirlendi. Turnuva kapsamında 6 Eylül tarihinde fikstür ve kura çekimi yapılacak olup turnuva 8 Eylül’de start alacak. Çanakkale Tenis Akademisi Sorumlusu Aydın Mutlu, tenis tutkunlarını bu turnuvaya davet ederek "Tenis, her yaşta insanın yapabildiği çok güzel bir spor dalıdır" dedi.

"Çanakkale'de Tenisin kalbi Teknopark tesislerinde atacak"

Vural Yurdatap’da bu turnuvaya katkı vermekten büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Çanakkale Tenis Akademisi Sorumlusu Aydın Mutlu sözlerine şöyle devam etti. Mutlu; "Şehrimizde de Teknopark tesislerinde güzel bir tenis kompleksimiz var. Bütün tenis severleri buraya davet ediyorum. Tenisin kalbi kentimizde atacak" dedi. Tenise verdiği katkılarla bilinen Sınav Kurs Sahibi Vural Yurdatap’da bu turnuvaya katkı vermekten büyük mutluluk duyduğunu Çanakkale’de tenisin daha ileri bir düzeye gelmesi için her zaman desteğinin devam edeceğini kaydetti" dedi.

(ERHAN TAYLAN)
Paylaş