havadurum

Haydi Çocuklar; Türkiye sizlerle!

416
Mücadele vereceği A grubunda İtalya, Galler ve İsviçre ile eşleşen A Milliler, bu aşamada oynayacağı tek devreli lig sistemi maçlarda ilk 2`ye girerek, bir üst tura yükselmek istiyor. Bugün,televizyonları başlarındaki milyonlarca futbol sever Türk Milli Takımını coşkuyla izleyecek. 
 
Teknik Direktör Şenol Güneş yönetiminde yeni bir tarih yazmak için sahaya çıkacak Ay-Yıldızlı Takımımız`da yer alan tüm futbolcular hedef birlikteliği içiinde kazanmak için mücadele verecekler. Bugün 22.00`den itibaren Türkiye`de de hayat duracak, meşin yuvarlak santraya konacak.
 
Roma Olimpiyat Stadı`nda oynanacak karşılaşmayı Hollanda`dan Danny Makkelie yönetecek. Makkelie`nin yardımcılıklarını Hessel Steegstra ve Jan de Vries yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi Fransa`dan Stephanie Frappart, VAR ise Hollanda`dan Kevin Blom olacak.
 
A Milli Takımımızın, A grubunda yapacağı ikinci ve üçüncü maçlar Azerbaycan`ın Başkenti Bakü`de oynanacak. 16 Haziran 2021 Çarşamba günü 19.00`da Galler ile karşılaşacak Ay-Yıldızlı takım, 20 Haziran 2021 Pazar günü yine 19.00`da bu kez İsviçre ile kozlarını paylaşacak.
(Cahit Göveren)

 

Paylaş