Haydi, bir daha!..

493
Bugün 21.45`de Atatürk Olimpiyat Stadı`nda başlayacak G grubu maçı Türkiye`nin zirve iddiasını sürdürmesi adına son derece önem taşıyor. Hollanda ve Norveç maçlarıyla elemelere destan yazarak başlayan A Milli Takımımız, Letonya`yı da mağlup edebilecek güçte.
Moral değerlerin yükseldiği, inanç ve kararlılığın arttığı, başarılı futbolu ve skorer kimliği ile sevenlerini mutlu edip, rakiplerine gözdağı vermeye başlayan Türk Milli Takımı, 2002`deki Dünya Üçüncülüğü derecesinden sonra en görkemli dönemini yaşıyor.
 
Türkiye-Letonya maçını, Polonya Futbol Federasyonu`ndan Daniel Stefanski yönetecek. Daniel Stefanski`nin yardımcılıklarını Konrad Sapela ve Michal Obukowicz yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Yunanistan Futbol Federasyonu`ndan Aristotelis Diamantopoulos olacak.

Yüzde 15 seyirci alınacak
2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu`nda 30 Mart 2021 Salı günü (Bugün) İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı`nda oynanacak Türkiye-Letonya karşılaşmasına yüzde 15 kapasitesi oranında seyirci alınacağı duyuruldu. Sadece bu milli maça özel olarak gerçekleşecek uygulamada, UEFA ve TFF Sağlık Kurulu protokollerinde belirlenen tüm sağlık tedbirleri ve HES kodu zorunlu olacak. Buna göre, tribünlerde 12 Bin dolayında seyirci olabilecek.
(Cahit Göveren)
Paylaş