Haydi, 3 puan daha!

Ç.Dardanelspor; düşmeye en yakın takım, sonuncu Çarşambaspor’un konuğu oluyor...

457
Yarın Yeşilırmak Stadı’nda 14.30’da başlayacak müsabakaya kesin favori olarak çıkacak Kırmızı-Beyazlı takımda moraller oldukça yüksek...
 
İç ve dış sahalarda, art arda elde ettiği başarılı sonuçlarla ve topladığı 42 puanla 3.ligin 3.grubunda orta sıralarda yer bulan Çanakkale Dardanelspor yarın deplasmanda Çarşambaspor’la karşılaşıyor. Sezon başındaki gol sorununu çözdükten sonra giderek açılan ve dikkatleri üzerine toplayan Kırmızı-Beyazlı takım Karadeniz’e mutlak galibiyet parolası ile gitti. Maratonun bitimine dek Çarşambaspor (D), Aydınspor 1923, Pazarspor (D), Hatayspor ve Beylerbeyi (D) ile karşılaşacak Çanakkale Dardanelspor rakiplerden gelecek olumlu sonuçlara göre Play-Off için umutlanabilecek.
 
Hakem Aykut Çakmak
Yarın (15 Nisan 2012 pazar) Çarşamba İlçesi’nin Yeşilırmak Stadı’nda oynanacak Çarşambaspor – Ç.Dardanelspor maçında İstanbul’dan Ulusal Hakem kokartı taşıyan Aykut Çakmak düdük çalacak. Çakmak’ın yardımcı hakemliklerini aynı ilden Seyfettin Ünal ile Murat Demir yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi Mustafa Bilgili. Müsabakayı yönetecek Aykut Çakmak son olarak 25 Mart 2012 pazar günü oynanan Kilimli  Belediyespor – Erganispor 3.lig maçında görev yapmıştı. Bu müsabakanın gözlemcisi Burhan Malkoç.
Paylaş