Havuç mağazası hizmette

Çanakkale’de göz kamaştıran bebek ve çocuk ürünlerinin bulunduğu Havuç Genç Odası isimli mağaza hizmete girdi.

1550
 
 
Çocuk ürünlerinin kaliteli adresi olan Havuç Genç Odası mağazası müşterilerine çeşitli imkanlar da sunuyor. Görkemli açılış töreniyle hizmete giren Havuç isimli mağaza, ilk gün hem müşterilerini hem de davetlilerini ağırladı. Çanakkale’de Havuç Genç Odası’yla en kaliteli hizmeti sunmayı amaçlayan mağaza, yeni bir atılım içerisine girerek kentte dikkat çekmeyi başardı.
 
Mağazanın açılışına Havuç Genç Mobilya yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Işık, Havuç Genç Mobilya Genel Müdürü Erdal Kaya, ÇAGİAD Başkanı Hikmet Sezen, işadamları, müteahhitler ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışa katılan çocuklar ise palyaçolarla eğlenirken, ünlü çizgi film karakteri Caillou ile de fotoğraf çektirmeyi ihmal etmediler. Troya Caddesi’nde muhteşem dekoru ve kaliteli ürünleriyle dikkat çeken Havuç Genç Odası mağazasının kurdelesini Havuç Genç Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Işık, ÇAGİAD Başkanı Hikmet Sezen ve mağazanın sahibi Barış Güneş birlikte kesti. Açılışın ardından mağazayı gezen çok sayıda davetli, satışa sunulan ürünleri tek tek inceleme fırsatı buldular.
 
Işık; “Türkiye’de yaklaşık 50 tane mağazamız var”
Havuç Genç Odası ile ilgili basın mensuplarına bilgiler veren Havuç Genç Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Işık, Havuç Genç Odası olarak Çanakkale’de ikinci mağazayı açmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Işık; “Firmamız 1970 yıllarında kuruldu. Daha sonra markalaşmanın gereği olarak 1993 yılında Havuç Genç Odası markasıyla sektöre ilk olarak markalı ürün anlamında üretime geçti. Türkiye’de yaklaşık 50 tane mağazamız var. Merkezi Bursa olan firmamız üretimini İnegöl’de sürdürüyor. Dünya da ihracat yaptığımız ülkeler var. Çanakkale’de açtığımız ikinci mağazadır. Hedefimiz de 12 adet daha mağaza açmak var” dedi.
 
Çanakkale’de iki mağazanın yeterli olduğunu düşündüklerini ifade eden Işık; “Nüfusu 100 bin olan ve ekonomik şartları yüksek olan ilçelerde de mağaza açmayı düşünüyoruz. Havuç Genç Odası’ndaki ürünlerin yanı sıra bebek odasında da perdesinden, halısına, aydınlatmasına ve mobilyasına kadar bütün ürünleri tek konseptte müşterilerin beğenisine sunuyoruz” diye konuştu.
 
Troya Caddesi’nde yeni açılan Havuç Genç Odası showroomunun sahibi Barış Güneş ise; “2008 yılından beri Havuç ürünlerini satıyoruz. Burası için en önemli ismin Havuç olduğunu düşündük. Havuç firmasında da ürün yelpazesi çok çeşitli ve farklı. Müşterilerimizin memnuniyeti bizim için çok önemli. Yeni mağazamızda Çanakkalelilere en iyi hizmeti sunacağız” dedi.
 
Yusuf SONKURT
 
Paylaş