Hakemler stres attı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Çanakkale Şubesi`nin Dayanışma Yemeği görkemli geçti. Genç hakemler kokartlarını taktı. Katılımcılar gönüllerince eğlendi.

924
 
Geceye Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Bld. Bşk Yrd. Rebiye Ünüvar, Çanakkale Belediyesi Kültür ve sosyal İşler Müdürü Özlem Eryiğit, Çanakkale Belediyespor Kulübü Başkanı İsmet Güneşhan, Çanakkale Milli Eğitim Müdürü eski hakem Zülküf Memiş, Eski Bayan FİFA hakemi Yrd. Doç. Dr. Lale Orta, TFFHGD Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Şahin, TFF Eski yönetim kurulu ve Milli Takımlar sorumlusu Erdal Karadoğan, Komşu illerin dernek şube başkanları, Çanakkale İHK Başkanı Hasan Kırbıyık ve üyeleri, hakemler, gözlemciler ve eşleri katıldı.
 
 
Gece, Çanakkale’nin gözde mekanlarından Marina Balık Restaurant’ta gerçekleştirildi. Açılış konuşmasını Dernek Başkanı Emre Yılmaz yaptı. Konuklarına "Hoş geldiniz" dedi. Sırasıyla Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Milli eğitim Müdürü eski hakem Zülküf Memiş, Ahmet Şahin, Erdal Karadoğan, Hasan Kırbıyık konuşma yaptı. Genç hakemlere kokartlarını takarak gelecekte bu hakemleri en iyi yerlerde görmek istediklerini söylediler.
 
 
Gecenin sürprizini ise TFFHGD Yönetim Kurulu Üyesi ve Kuzey Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Baş Danışmanı Ahmet Şahin yaptı. Çanakkaleli hakemleri Kıbrıs’a götüreceğini, onların da Çanakkale’ye gelerek karşılıklı iyi ilişkiler kuracağını söyledi. Genç hakemler daha sonra Ercan Durna eşliğinde hakem yemini ettiler. Durna, burada hakemlere bazı tavsiyelerde bulundu. Dayanışma yemeği gecenin ilerleyen saatlerine kadar sürdü. Olay Spor
 
Paylaş