Hakemler kokart taktı

Devre arasında futbol`un kalbinin attığı, Türkiye`de sporun başkenti olan Antalya-Belek`te her yıl olduğu gibi yine hakemlik adına muhteşem bir tören düzenlendi.

1080
 
2014 yılında FIFA kokartı taşıyacak hakemler Cüneyt Çakır, Fırat Aydınus, Bülent Yıldırım, Hüseyin Göçek, Halis Özkahya, Barış Şimşek ve Mete Kalkavan`a kokartlarını TFF Onursal Başkanı, UEFA 1. Başkanvekili ve FIFA Yönetim Kurulu Üyesi Şenes Erzik taktı. FIFA Yardımcı hakemlerden Bahattin Duran, Tarık Ongun ve Serkan Ok`un kokartlarını TFF 1. Başkanvekili Ufuk Özerten; Aleks Taşçıoğlu, Ekrem Kan ve Mustafa Emre Eyisoy`un kokartlarını TFF 2. Başkanvekili Servet Yardımcı; Mehmet Cem Satman, Volkan Narinç ve Kemal Yılmaz`ın kokartlarını ise MHK Başkanı Zekeriya Alp takdim etti.
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Başkanı Abdurrahman Arıcı da FIFA Futsal hakemleri Kamil Çetin ve Ozan Soykan`a kokartlarını taktı.
TFF Yönetim Kurulu Üyesi Fethi Heper; FIFA Plaj Futbolu hakemlerimiz Serdar Akçer, Arda Ergene ve Dünya plaj futbolu tarihinde ilk kez FIFA kokartına sahip kadın plaj futbolu hakemi olan Yeliz Topaloğlu`na kokartlarını takdim etti.
FIFA Kadın hakemlerimizden Deniz Dilan Gökçek ve Dilek Koçbay`ın kokartlarını TFF Yönetim Kurulu Üyesi Taylan Üner; Melis Özçiğdem ve Hilal Tuba Tosun Ayer`in kokartlarını ise TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Beyazlı taktı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ise FIFA Kadın Yardımcı hakemlerimiz Seçim Demirel, Deybet Gök, Belgin Kumru ve Sibel Yamaç`a kokartlarını takdim etti. FIFA Kokart Töreni`nin ardından 2013-2014 MHK Kış Semineri gala yemeği düzenlendi.
Paylaş