Hakem Kurulu ofsayta düştü!

Bu sezon adını yaptığı yanlışlıklarla duyuran Çanakkale İl Futbol Hakem Kurulu`nun yeni bir fiyaskoya daha imza attığı öne sürüldü.

797
 
Merkez Hakem Kurulu, sezon başından bu yana arkasında durduğu İHK`nun bu son rezaletinden sonra hata yaptığının bir kez daha farkına vardı.
Bölgesel Hakem tekliflerinden sonra seminer ve sınavlar için  Bursa`da yapılan sınavlara yetişemeyen Çanakkaleli hakemler Merkez Hakem Kurulu Sorumlusu Zihni Aksoy`un "Mülakatlar, tüm sınav merkezlerinde aynı saatte başlamak zorunda. Biz sizi 15 dakika bekledik. Sınav saati 09.00. Ama, şu anda saat 09.35 üzgünüm, sizi sınava alamam" demesi üzerine şok yaşayan kafile başkanı (İHK Bşk) ve diğer üyeler ile teklif edilen hakemler bu rezaleti nasıl ört bas edeceklerinin planını yapmaya başladılar. Sınava giremeyen hakemlere klasman sözü vererek susmalarını isteyen Çanakkale İl Futbol Hakem Kurulu, bu camiada saklı hiçbir şeyin kalamayacağının hesabını da yapamadılar.
 
Bu arada, konunun uzmanları, "Bu sınav için hakemler en az suçlular. Çünkü, bu tip organizasyon ile ilk defa karşı karşıya gelen hakemlere yol göstermek kafile başkanı olarak sınava giden İHK başkanı ve üyelerinin sorunu olduğu gün gibi aşikar.
Bu organizasyonu gerçekleştiren TFFHGD Şubesi de en az İHK kadar sorumlu" şeklinde değerlendirmelerde bulundular.
 
Kaynak; Hakem Odası
Paylaş