Ha şöyle

BAL`ın Çanakkalelileri haftayı galibiyetlerle ve 3`er puan mutluluğu ile kapattı. Yeni Çan İzmir`de Narlıdere`yi 2-1, Karabiga evinde Bozdoğan`ı 3-0 mağlup edip, ilerleyen haftalara umutla bakmaya başladı

577
Çanakkale`nin Bölgesel Amatör Ligde (BAL) mücadele veren takımları Yeni Çanspor ile Karabiga Belediye Gençlikspor sezon başından buyana ilk kez aynı haftayı galibiyetlerle tamamladı. Narlıdere Belediyespor`a konuk olan Yeni Çanspor 49`da kalesinde gördüğü penaltı golüyle 1-0 yenik duruma düşmesine karşın, ilerleyen dakikalarda Okan ve Hakan`ın attığı gollerle bu çok kritik maçı 2-1 kazanmasını bildi. Grubunda topladığı 14 puanla sonunculuktan kurtuldu.
Karabiga Belediye Gençlikspor ise bir başka İzmir takımı Bozdoğan Belediyespor`u ağırladı. Rakibi karşısında üstün futbol sergileyen Karabiga ekibi 36, 83, 90. dakikalarda Rıza Dirim, Deniz Öztürk, Cüneyt Aytürk`ün kaydettiği gollerle müsabakadan 3-0 galip ayrıldı. 19. hafta sonunda topladığı 19 puanla 11. sırada yer aldı. Yeni Çanspor 1 Mart 2015 pazar günü saat 13.30`da İbrahim Bodur Stadı`nda Sındırgı Belediyespor`la karşılaşırken, Karabiga Belediye Gençlikspor aynı gün ve saatte deplasmanda Erdekspor`un misafiri olacak.
Paylaş