havadurum

H. Bayırıspor Minikler Turnuvası

Hastanebayırı Gençlik ve Spor Kulübü “Piri Reis Halı Saha Futbol Şenliği” düzenliyor. Organizasyon 2-3 Haziran 2012 tarihlerinde gerçekleştirilecek. Turnuvaya kent içi ve dışından 7 takım katılacak.

408
Hastanebayırı Gençlik ve Spor Kulübü Teknik Sorumlusu Ercan Şenol turnuva ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şöyle konuştu: “2000, 2001 ve 2002 doğumlu sporculara yönelik olarak düzenleyeceğimiz şenlikte önemli olan şampiyonluk değil, çocuklarımızın kaynaşmaları ve futbolu severek oynamalarıdır. En önemlisi de kazanmanın ve kaybetmenin futbolun içinde doğal bir sonuç olduğunu öğrenebilmeleridir. Bu tür şenliklerin yıl boyunca okullar ve kulüpler bazında yapılarak futbolun kaynak potansiyelinin arttırılmasını sağlayıp, yetenekli futbolcuların çıkmasına katkıda bulunmak en önemli hedefimizdir. Bu konularda bize sürekli destek veren kulübüme ve başta Kulüp Başkanımız Nurettin Bakır olmak üzere yöneticilerimize teşekkür ederim” dedi.
 
2 ile 3 Haziran 2012 tarihlerinde Hastanebayırı Gençlik Spor Kulübü sahasında yapılacak olan organizasyona Fenerbahçe, Manisaspor, Dardanelspor, Turgutluspor, Manisa Belediyespor, Manisa Murat Germenspor ve ev sahibi olarak Hastanebayırı Gençlik Spor Kulübü Minik takımları katılacak.
Paylaş