havadurum

"Güzel günler göreceğiz"

1662

 

Ezinespor’da takımıyla birlikte başarılı bir sezon geçiren eski ünlü futbolcu, bugünün Antrenörü Fadıl Kurt Arslancaspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu. Kurt hoca şunları ifade etti. “Haftalar ilerledikçe ligde heyecan daha da artıyor. Takımlar her hafta sürpriz sonuçlara imza atıyor. Üçüncü maçlar geride kaldı. Ezinespor olarak 9 puan ve yenilgisiz lider durumdayız. Bu tablo tabi ki memnuniyet verici. Ancak, önemli olan sezonu lider olarak bitirebilmek. Tüm takımlar lideri yenmek ve havasını bozmak için planlar yaparlar ve güçlerinin üzerinde mücadele ederler. Bundan sonraki maçlarımız bu bağlamda çok daha zorlu geçecek. Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan bir çok takım vardı. Bu takımlardan Adaspor dışında olanlar henüz bekledikleri sonuçları alamadılar. Bu durum takımların yarıştan koptukları anlamına gelmemeli, üç puanlı sistemde her şey mümkün. Ligin henüz başındayız. Biz de geçtiğimiz sezona çok kötü bir başlangıç yapmış, ilk beş maçta dört yenilgi almıştık. Buna karşın, sezonu üçüncü sırada bitirmeyi başarmıştık.” 

 
Arslancaspor maçı;
“Öncelikle bir maçtan daha galibiyetle ayrıldığımız için mutluyuz. Arslancaspor maçı baştan sona üstün oynadığımız bir müsabaka oldu. Rakibimiz eski gücünden oldukça uzak, oynadıkları ilk iki maça göre oldukça dirençli bir takım görüntüsündeydi. Savunmayı hiç elden bırakmadılar.Tamamen yenilenen kadro üzerinde Ahmet Katra hocamın işi oldukça zor. Elindeki mevcut kadro ile en iyisini yapmaya çalışıyor. Ezinespor olarak her iki yarıda da bir çok gol pozisyonu yakaladık. Son vuruşlardaki beceriksizliğimiz, direkler ve Arslancaspor kalecisinin kurtarışları farkın açılmasına engel oldu. Neticede bizim için önemli olan kazanmak  ve üç puanı almaktı. Bunu başardık. Futbolcularımı kutluyorum. Emeklerine sağlık. Aldığımız bu sonuçla geçen hafta devir aldığımız liderliği devam ettirmiş olduk. Bu maçın genç hakem triosu hakkında da bir şeyler söylemek isterim. Bu genç hakem arkadaşlarımız çok büyük bir hata yapmadan maçın üstesinden gelmeyi bildiler. Zamanla çok daha iyi olacaklarını düşünüyorum. Yalnızca yardımcı hakem arkadaşlarımızdan biri bayrağını kaldırmada çok aceleci davranıyor, biraz soğukkanlı olabilse hakem arkadaşımıza daha iyi bir yardımcı hakemlik yapabilirdi. Yinede kutluyorum. Yolları açık olsun.. 
Önümüzdeki hafta deplasmanda zor bir maç bizi bekliyor. Şimdi takım olarak bu maça en iyi şekide hazırlanmalıyız. Rakibimizin başarısını takdir ediyoruz. Ancak biz de iyi bir takımız. Biga Adaspor maçı iki namağlup takımı karşı karşıya getirecek. İnşallah maç sonunda yenilgisiz olan takım biz oluruz. Centilmenlik içinde geçen ve hak edenin kazandığı bir maç olsun.”
(Yusuf Sonkurt)
Paylaş