havadurum

Güvenlik sektöründe 6.yıl

“Güveninizin eseri güvenliğinizin teminatı” sloganıyla 2006 yılında Çanakkale’de kurulan Dardanel Güvenlik 6. yaşını kutluyor.

1137
 
Güvenlik eğitimi, fiziki güvenlik ve güvenlik sistemleri üzerine hizmet veren Çanakkale’nin yerli markası Dardanel Güvenlik her geçen yıl çıtayı yükseltiyor. Alanında komple bir firma olmanın verdiği avantajla hızla hedeflerini büyüten ve Türkiye markası olma yolunda ilerleyen Dardanel Güvenlik, sektörünün aranan firması olmaya devam ediyor.
 
 
“Güvenlik hizmeti verene güvenemeyecekseniz kime güveneceksiniz”
Çanakkale’de kurulan Dardanel Özel Güvenlik Şirketi’nin 6 yıl içinde birçok il ve ilçeye şubeler açarak büyümeye devam ettiğini belirten şirket genel yöneticisi Ümit Başocak “Çanakkale’ye hizmet vermek için altı yıl önce çıktığımız yol engebelerle dolu ve çok zorluydu fakat pes etmedik ve bugünlere geldik, şimdi dört ilde şubelerimiz var. Son zamanlarda özellikle güvenlik sistemleri üzerine hizmet veren ve bol keseden sallayan yeni firmalar boy göstermeye başladı, geriye dönüp baktığımda altı yılın ne kadar sıkıntılı tecrübelerle geçtiğini düşünüyorum ve sektörde üç beş aylık olmasına rağmen on yılları telaffuz eden firmalara şaşırıyorum. Yeni olmak kötü değildir fakat yola yalanla başlarsanız, o yalan ayağınız bir yerlerde dolanır. Güvenlik sektörünü diğer sektörlerden ayıran en büyük farkın sektörün isminin içinde saklı olduğunu düşünüyorum, bu sektörde hizmet verenlere güvenemeyecekseniz kime güvenebilirsiniz? Lütfen güvenlik sektöründe hizmet almak isteyenler çalıştıkları firmaların geçmişini iyi araştırsın çünkü hizmet ürün satıldıktan sonra başlar.” dedi.
 
 
“Kendini yenilemeyen işletme sahibini yeniler”
Güvenlik sistemlerinin yanı sıra özel güvenlik eğitimi ve fiziki güvenlik alanlarında en kaliteli hizmeti vermek adına sürekli kendilerini yenilediklerini belirten Dardanel Güvenlik Okulu’nun yöneticisi Seda Güleç “Her sektörde olduğu gibi güvenlik sektöründe de eski ve köklü olmak tecrübeyi beraberinde getirir fakat aynı zamanda firmanız bir eşya gibi yaşlanır bunun önüne geçmek için sürekli kendimizi yeniliyoruz, bununla ilgili bir deyiş var kulağımıza küpe olmuştur ‘Kendini yenilemeyen işletme sahibini yeniler’ Bir örnek vermek gerekirse; yeni bir uygulamaya başlıyoruz, Dardanel Özel Güvenlik’ten eğitim alan kursiyerlerimize ve şirketimizde fiziki güvenlik hizmetinde çalışan personelimize ücretsiz yakın savunma eğitimi kursları düzenliyoruz. Önümüzde büyük hedeflerimiz var Çanakkaleli bir firma olarak Türkiye markası olmak istiyoruz” diye konuştu.
Paylaş