havadurum

'Güvenlik önlemleri hayati önem taşıyor'

Çanakkale Belediyesi tarafından, Kurban Bayramı'nda meydana gelen kazalara dikkat çekilerek, bilgilendirmelerde bulunuldu.

360
Çanakkale Belediyesi, Kurban Bayramı'nda artan trafik yoğunluğunu göz önünde bulundurarak, yola çıkacak olan sürücülere trafik kurallarına uymaları gerektiği konusunda uyarılarda bulunuldu.

Çanakkale Belediyesi tarafından Kurban Bayramı trafik kuralları ile ilgili yaptığı paylaşımda; "24 Haziran-2 Temmuz 2023 tarihlerini kapsayan Kurban Bayramı tatili süresince, ülkemizde karayolu üzerindeki seyahatlerde artış olacağı göz önünde bulundurularak; seyahatlerde alacağımız güvenlik önlemleri hayati önem taşıyor. Bu nedenle, emniyet kemeri kullanımı, özellikle otoyol ve karayollarında zorunlu haller dışında duraklama ve park yapılmaması, başta hız limitleri olmak üzere trafik kurallarına uyulması can ve mal güvenliği için büyük önem taşımaktadır. Kurban Bayramı tatilinde yola çıkacak ve yolu Çanakkale'den geçecek herkesin yaşanacak yoğunluğu dikkate alarak trafik kurallarına uymalarını önemle rica ederiz. Mutlu bayramlar" ifadelerine yer verildi.
(Duygu Yılmaz)
Paylaş