Gür-Tur güvenle taşır

Çanakkale de öğrenci servis taşımacılığı denince ilk akla gelen firma olan Gür-Tur yeni yeni yerinde yenilenen araçları ve tecrübeli personeli ile sizleri bekliyor. En değerli varlıklarınız çocuklarınızı Gür-Tur`a gönül rahatlığı emanet edebilirsiniz.

1794
 
 
2006 yılında öğrenci taşımacılığı sektörüne merhaba diyen ve her geçen yıl hem araç filosunu yenileyen hem de personelini eğitimlerle geliştiren Gür-Tur “Geleceğimiz olan çocuklarımızın güven-liğini her şeyden önde tutmaktayız. Çocuklarımızın güvenliği, rahatını okul öncesi ve sonrası teminat altına almak, Çanakkale`ye yapılan en önemli hizmetlerden biridir” sloganı ile çalışmalarını sürdürüyor. Gür-Tur sahibi Mehmet Gür amaçlarının, “Çanakkale halkına her daim hatasız ve mükemmel bir hizmet sunmak” olduğunu bildirdi.
 
Olay: Kısaca bize Gür-Tur’dan bahseder misiniz?
Mehmet Gür: 2006 yılında tek bir araçla başlamış olduğumuz serüvene 2013 yılında 11 araç ile halen devam etmekteyiz. Her geçen yıl Çanakkale halkına daha kaliteli ve güvenli hizmet vermek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Kalite politikalarımız ve yenilikçi anlayışımızla oluşturduğumuz hedeflerimiz doğrultusunda dinamik kadromuzla sürekli iyileştirmeye yönelik çalışmaya devam ediyoruz.
 
Olay: İnsanlar öğrenci servisinden ne bekliyor? Bu konuda anket çalışması yapıyor musunuz?
Mehmet Gür: Evet Çanakkale halkının beklentilerine yönelik uygulamış olduğumuz bir anket çalışmamız var. Biz de anket çalışmalarımız doğrultusunda halkımıza hizmet veriyoruz. Bize ve değerli velilerimize göre bizden en çok beklenen iki durum ön planda Güven ve Kalite. Her servis firması güveni ön plana sunar. Ancak biz sunduğumuz güveni ailelere sürekli gelişen kaliteli hizmet anlayışımızla birlikte yaşatarak farkımızı ortaya koyuyoruz.
 
Olay: GürTur olarak hangi alanlarda faaliyet göstermektesiniz?
Mehmet Gür: Öncelikle şöyle belirtmek istiyorum ana okulları, kreşler, ilköğretim okulları ve liselerle çalışıyoruz. Çanakkale’nin dört bir yanına ulaşan servis ağımız var. Karacaören köyünden tutun Dardanos’a kadar servis hizmeti sunuyoruz. Sizlere biraz da sosyal faaliyetlerimizden bahsetmek istiyorum. GürTur olarak her yıl geleneksel olarak düzenlenen streetball turnuvasında öğrencilerimize sponsor olarak onlarla beraber eğleniyor ve o heyecanı yaşıyoruz.
 
Olay: GürTur olarak hedefleriniz nelerdir?
Mehmet Gür: GürTur olarak en büyük hedefimiz sürekli gelişme ve iyileştire politikasını izleyerek Çanakkale halkına her daim hatasız ve mükemmel bir hizmet sunmaktır. Kurmuş olduğumuz kurumsal hizmet şekliyle Çanakkale halkına daha çok uzun yıllar boyunca dört dörtlük hizmet vermeye devam edeceğiz. Online kayıt için www.gurtur.net adresini ziyaret edebilirsiniz.
Paylaş