Göz yaşlarıyla uğurlandılar...

Çanakkale’de hafta sonu yaşanan cinnet ve intihar olaylarında hayatını kaybeden Sevinç ailesi ile Şebnem Zileli Görgün için cenaze törenleri düzenlendi.

1904
Babasına ait evin çatı katında ölü bulunan Şebnem Zileli Görgün, Kurşunlu camiinde kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında gözyaşları arasında toprağa verilirken, röntgen teknisyeni Serkan Sevinç, eşi Türkan ve 2 yaşındaki Deniz Ege`nin cenazeleri ise Ayvacık ilçesinde toprağa verildi. Öte yandan bir dönem Çanakkale Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Emin Barın’ın ağabeyi merhum İsmail Barın’ın naaşı Arsanca camiinde kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi.
 
Emin Barın’ın acı günü
Bir dönem Çanakkale Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Emin Barın’ın ağabeyi İsmail Barın Arsanca camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi.
 
 
 
 
 
 
Bir dönem Çanakkale Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunan Emin Barın’ın ağabeyi İsmail Barın geçirdiği rahatsızlık sonucu 73 yaşında hayata gözlerini yumdu. Merhum Barın için Arslanca camiinde cenaze töreni düzenlendi. İkindi namazına müteakip kılınan cenaze namazına CHP Çanakkale Milletvekilleri Ali Sarıbaş, Serdar Soydan, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP İl Başkanı Hamza Karagöz, İntepe Belediye Başkanı Alaatin Özkurnaz, CHP Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Personeli, Barın ailesi ve yakıları katıldı. Merhum İsmail Barın Çanakkale İl Müftüsü İbrahim Öcüt’ün kıldırdığı cenaze namazının ardından Çanakkale Şehir mezarlığında toprağa verildi.
 
Göz yaşları ile uğurlandı...
Çanakkale`de, babasına ait evin çatı katında ölü bulunan Şebnem Zileli Görgün, Kurşunlu camiinde kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi.
 
 
 
 
 
Tekke Sokak`ta babasına ait evin çatı katında ölü bulunan Şebnem Zileli Görgün toprağa verildi. Çanakkale Devlet Hastanesi`nden alınan merhume Zileli`nin cenazesi Kurşunlu Camisi`ne getirildi. Buradaki törene Şebnem Zileli Görgün`ün eşi Yekta Onur Görgün, babası Şahin ve annesi Sevim Zileli, CHP Çanakkale Milletvekili Serdar Soydan ve Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile Zileli ailesi, yakınları, arkadaşları ve vatandaşlar katıldı. Çok acılı oldukları görülen Zileli`nin anne, baba ve eşi Yekta Onur Görgün, arkadaşlarının yardımıyla güçlükle ayakta durabildiler. Merhume Şebnem Zileli Görgün cenazesi, Kurşunlu camiinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazın ardından Şehir Mezarlığı`nda toprağa verildi. Gazetemiz Olay Zileli ailesine başsağlığı diler...
Paylaş