Golcü Dardanel

Kırmızı-Beyazlı ekip 11 maçta 22 sayı üreterek, attığı gol kadar puan elde etti. Klasmanda 2. sıraya yerleşti. Grubunun en skorer takımı oldu...

646
 
11 hafta maçları geride kalan 3.lig,2.grupta rakip fileleri 22 kez sallayarak, grubunun en çok gol üreten takımı olan Çanakkale Dardanelspor maç başı 2 gol ortalamasıyla dikkat çekiyor. Pozisyon üretmede zorlanmayan, tam saha pres anlayışı ile rakiplerini sürekli hataya zorlayan Boğaz ekibi, özellikle deplasmanlarda kendisine karşı açık futbolu tercih eden takımlar önünde sonuca rahatlıkla gidiyor. Hücum teşebbüslerinde etkili olan Kırmızı-Beyazlı takımda gollerin dağılımı şöyle gerçekleşti. Hüseyin Çolak (6), İlhan Faruk (6), İlker Sayan (4), Samet Albayrak (3), Yavuz Özsevim (1), Safa (1), Erhan (1). Forvet oyuncularının yanı sıra orta alanda görev yapan futbolcuların da skora katkıda bulunması takım oyunu ve bütünlüğü adına büyük önem taşıyor. Çanakkale Dardanelspor`un 11 maçlık periyotta tek handikabı ise, maç başına 1 gol düşen ortalamasıyla kalesinde 11 gole geçit vermesi oldu.
 
Rakip Kilimli Bld.spor
Çanakkale Dardanelspor 18 Kasım 2012 pazar günü saat 13.30`da 18 Mart Stadı`nda Zonguldak temsilcisi Kilimli Belediyespor`la 12. hafta maçında karşılaşacak. Futbol Direktörü Tamer Tuna yönetiminde rutin çalışmalarını Barbaros tesislerinde sürdüren Kırmızı-Beyazlı takım bu müsabakaya mutlak galibiyet beklentisi ile hazırlanıyor. 2`si deplasmanda olmak üzere son 3 maçını açık skor farklarıyla kazanan Çanakkale Dardanelspor aynı tarifeyi bu kez Kilimli Belediyespor`a uygulamak istiyor.
 
OLAY SPOR
Paylaş