havadurum

Gökkuşağı Koleji’nde 4x4 Bilgi Yarışması Şenliği

Çanakkale’nin eğitim de önde gelen okullarından Özel Gökkuşağı Koleji, düzenlenen gecede 4X4 Bilgi Şenliği Yarışmasının ödüllerini dağıttı.

1169
 
 
Her sene olduğu gibi bu yıl da Özel Gökkuşağı Koleji’nin düzenlediği yarışmaya Çanakkale Milli Eğitim Okulları Merkez, Ezine, Lapseki, Gelibolu ve Eceabat ilçelerinden 475 ilkokul ve ortaokul öğrencisi katıldı. Öğrenci ve Velilerinin heyecanının dorukta olduğu bilgi yarışmasında 4.-5.-6.ve 7.sınıflar ter döktü. Yarışmada, Fen-Matematiğin zevkli yönlerinin keşfedilmesi, Türkçe’nin iyi ve doğru kullanılması, Sosyal Bilgilerin de günlük hayatımızın ve kültürel değerlerimizin sevdirilmesi amacıyla yapıldığını vurgulayan Ortaokul Müdür Yardımcısı Fatih Yıldırım, geçen sen olduğu gibi bu yıl da yarışmaya ilginin çok güzel olduğunu, velilerle ve öğrencilerle zevkli heyecanlı dakikalar geçirdiklerini vurguladı. Yarışmada 1.2.3. olan öğrencilere altın, okullarına hediye çeki; 4.5. olan öğrencilere para, okullarına hediye çeki ödülü; ilk 15 öğrenciye de madalya ve başarı belgesi verdiklerini belirten Müdür Yardımcısı YILDIRIM, ödül sistemiyle öğrencilerin başarılarını olumlu etkilediklerini söyledi.
 
 
Okul Müdürü Ubeyd Karadağ da yarışmaya katılan öğrencilerin başarılı öğrenciler olduğunu, öğrencilerimizi yetiştiren Milli Eğitim okullarımızın eğitim kadrosuna teşekkür etti. Özel Gökkuşağı Koleji’nin eğitim adına hiçbir fedakârlıktan uzak durmayacağını bu tip yarışmalarla Çanakkale’deAkademik Başarıyı Arttırma projelerine destek verdiklerini dile getirdi. Bilginin hamalı değil efendisi olan; vatanına ve milletine hayırlı bir nesil yetiştirmeyi hedeflediklerini belirten okul müdürü, sadece akademik başarı değil sosyal ve dışa dönük insan yetiştirmek için projeler yaptıklarını dile getirdi. Okul Müdürü Karadağ,“Şeker Kalpler” ve “Okurmaya Geliyoruz” gibi Sosyal sorumluluk projeleriyle öğrencilerimizi çevreye duyarlı kültürüne sahip çıkan bireyler yetiştirmek için tüm öğretmen kadrosu olarak çalıştıklarını söyledi. 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı TEOG-1 sınavında da okul olarak güzel bir başarıya imza attıklarını, 8 öğrencinin tam puan aldığını sözlerine ekledi.
 
 
Paylaş