Gökkuşağı’ndan gazetecilere ziyaret

Özel Gökkuşağı Koleji`nden öğretmen ve öğrencileri temsilen oluşturulan bir heyet, Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile gazetemizi ziyaret ettiler. Gazetemizyöneticileri ile Gazetecilik mesleği üzerine sohbet eden öğretmen ve öğrenciler, fikir alışverişinde bulundular...

889
 
 
Özel Gökkuşağı Koleji`nden bir heyet hafta sonu kentte faaliyet yürüten medya organlarını ziyaret etti. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile basın kuruluşlarını ziyaret eden Gökkuşağı heyeti, çiçek ve çikolata ikramında da bulundu. Oldukça keyifli geçen ziyarette gazetemiz Çanakkale OLAY`ın sahibi Aynur Ganiler ile gazetecilik mesleği ve ilkeleri üzerine sohbet eden Gökkuşağı heyetinde özellikle öğrenciler, gazeteciliğe dair merak ettikleri sorulara cevap aradılar.
 
 
Kolej öğrencilerinden gazetecilere çiçek
Gökkuşağı Koleji, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü`nü unutmadı. Gökkuşağı Koleji öğrencileri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebe nedeniyle Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Burak Gezen’i ziyaret etti. Öğrencilerin gazetecilerin bugününde kendilerini unutmamasının memnuniyet verici olduğunu ifade eden Çanakkale Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Burak Gezen gazeteciliğin zor ve güzel yanlarını anlattı. Ardından Çanakkale’nin fedakâr ve çalışkan gazete ve televizyon çalışanlarını ve yöneticilerini ziyaret eden Gökkuşağı Koleji öğrencileri basın mensuplarına çiçek verdiler, çikolata ikram ettiler. Basın mensupları ziyaretten çok memnun kaldıklarını özellikle öğrencilerin ziyaretinin kendileri için büyük anlam ifade ettiğini dile getirdiler.
 
 
 
Paylaş