havadurum

Gökhan hayvan barınağını inceledi

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Belediyesi Evcil Hayvan Bakım, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde incelemelerde bulundu.

1012
 
Teknik inceleme programı kapsamında Çanakkale Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Evcil Hayvan Bakım, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi’ni ekibi ile birlikte inceleyen Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yetkililerden bilgiler aldı. Yaklaşık 100 evcil hayvana ev sahipliği yapan Merkezi, Çanakkale Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Veteriner Hekim Cemali Ünlü ve Çanakkale Belediyesi Veterineri Mustafa Cesur ile birlikte yerinde inceleyen Başkan Gökhan, kentliden büyük ilgi gören tesisin daha çok kişi tarafından görülmesine olanak yaratmak amacıyla çeşitli planlamalar ve çalışmalar gerçekleştirdiklerini söyledi.
 
Başkan Gökhan ayrıca ziyarete her daim açık olan tesisin haftanın belirli günlerinde gönüllülerin ve hayvan sahiplenmek amacıyla ziyarete gelen kentlilerin de Veteriner Hekim nezaretinde gezilmesiyle ilgili planlamalar gerçekleştirildiğini ve tesisin genel bakımının da yapılacağını sözlerine ekledi. Kısa zaman içerisinde bakım çalışmalarının tamamlanmasının ardından tesisin, yenilenmiş haliyle hizmet vermeye devam edeceği bildirildi.
Paylaş