Gökhan’dan doğum günü sürprizi

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Sağlık Meslek Lisesi`nde okuyan Aynur Gündüz isimli öğrenciye doğum günü sürprizi yaptı.

1030
 
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, gerçekleştirdiği okul ziyaretleri kapsamında gittiği Sağlık Meslek Lisesi`nde bir öğrencinin doğumgününü de kutladı.
Başkan Gökhan, dönem başından bu yana kent merkezindeki okulları ziyaret etmeye devam ediyor. Okulların fiziki eksikliklerinin giderilmesine yönelik ziyaretlerde kimi zaman renkli görüntüler de oluşuyor. Başkan Gökhan, son olarak ise Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile Sağlık Meslek Lisesi`ni ziyaret etti.
Okul yöneticileri ile bir araya gelen Başkan Gökhan, istek ve talepleri dinledi, okullardaki faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, ziyaret ettiği Sağlık Meslek Lisesi`nde okuyan Aynur Gündüz isimli 9. sınıf öğrencisinin doğum günü olduğunu öğrenmesi üzerine ise, öğrenciye sürpriz yaptı. Aynur Gündüz`e çiçek takdim ederek doğum gününü kutlayan Başkan Gökhan, sınıftaki öğrencilerle de bir süre sohbet etti. Başkan Gökhan, ziyaretleri kapsamında okullara Ahşap Atatürk portresi, 4x6 m boyutlarında Atatürk Posteri ve Türk Bayrağı hediye etti.
 
Paylaş