havadurum

Gökhan’dan başarılı sporcuya hediye...

24-27 Temmuz tarihleri arasında Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen Yıldızlar Bay ve Bayanlar Taekwondo Dünya Şampiyonasında 3.’lük elde eden Çanakkaleli sporcu Emine Göğebakan, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ı ziyaret etti.

384
Başarılı sporcuya Taekwondo İl Temsilcisi Hasan Altunışık’ın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Gökhan, Çanakkaleli sporcuların dünya çapında elde ettikleri başarılardan dolayı büyük gurur ve mutluluk duyduğunu dile getirdi. Temmuz ayında Bakü’de gerçekleşen şampiyonada sırasıyla Meksikalı, İranlı ve Fransız rakiplerle karşılaşan ve Türkiye’yi 33 kilo yıldız kızlarda temsil eden Emine Göğebakan, Çanakkale’ye bronz madalya ile dönerek büyük bir gurur yaşattı. Başkan Gökhan ise, Göğebakan’a spor hayatında başarılar dileyerek, hediye takdiminde bulundu.
 
 
Esentepe Belediye Başkanı’ndan ziyaret
Başkan Gökhan ayrıca, 1 Eylül tarihinde Kıbrıs Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan’ı da makamında ağırladı. Başkan Gökhan, nezaket ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade ederken, iki başkan karşılıklı olarak bir süre sohbet etti. Hediye takdimi ile birlikte ziyaret son buldu.
Paylaş