Gerçekler böyle.... (Erol Algül)

Beşiktaş gibi büyük bir kulübün parasını babasının şirketi gibi har vurup harman savuran bu adamın camiaya verdiği büyük zararı bu futbol yorumcuları gündeme bile almadılar.

567
“Beşiktaş`a yazık değil mi?”
Beşiktaş gibi dünyanın en saygın kulübünü borç batağına çeken, baba parasıyla büyüyen sonra başkanlık yapan, iyi bir insanı tribünlerde "paralı amigolara" küfür ettiren, başkanları küstüren bu adamın Beşiktaş kulübüne verdiği maddi manevi zararı şimdiki başkan Fikret Orman ve yönetim kurulu üyeleri siyah beyaz renklere gönül vermiş taraftarlar ödüyor.
 
Beşiktaş gibi büyük bir kulübün parasını babasının şirketi gibi har vurup harman savuran bu adamın camiaya verdiği büyük zararı bu futbol yorumcuları gündeme bile almadılar. Fikret Orman mertliği, dürüstlüğü, şerefiyle ve kimseye eğilip bükülmeden Beşiktaş`ı düze çıkarmayı haysiyet ve onur meselesi yapıyor. Türkiye`de futbolla ilgilenen, futbolu seven, maddi ve manevi imkânlarını sevdiği renklere hizmet düşüncesiyle veren bu insanları yerden yere vuran "bu yorumcu asalakların" Türk futboluna tahribatı büyük olmuştur. Başkan olsun, yönetici olsun taraftar olsun gülen adamları yok etmişlerdir. Yazıklar olsun...
 
“Futbolun İmalat Merkezi Trabzonspor”
Eskiden "futbolun imalat merkezi" olan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener gittiği - bütün dost meclislerinde insanları gülmekten kırıp geçiren esprili, sevimli bir adamdı. Bu adam gitmiş, yerine "gardiyan" suratlı bir adam gelmiş, bunun sebebini her şeyi bilen "geri al oynat" diye talimat veren futbol yorumcularıdır. Bunları adam zanneden saf, bilinçsiz insanların seyrettiği spor programlarının artık etkisi olmadığını, futbolu seven insanların esasa döndüklerini, TV kanallarını yöneten sağduyu sahibi insanların bu konuda karar vermesi gerektiğine inanıyorum. Zaten bu güzel vatanın başındaki büyük belaların üstüne futbol düşmanı yaratılmasının sebebinin çözülmesi için Devletimize ve Sayın Başbakana görev düştüğüne inanıyorum.
 
“Hakemleri Asın”
Bu adamlar; hakem kurulu ve hakemleri taraftarlarının hiç vicdanı sızlamadan önüne atmış, hakemleri düşman etmişlerdir. Bu adamlar gazetelerin spor sayfalarında istediği gibi at oynattığını, maçların hakemlerinin Atatürkçü mü, Fethullahçı mı, Laz mı, Kürt mü, Çerkez mi, Akp`limi, Chp`li mi, Mhp`li mi, çoluk çocuğu var mı, karısı türbanlı mı başı açık mı? Maçlardan çok önce ekran başında dedikodu yaparak hakemlerin, kişiliğine, şerefine, haysiyetine, şeref ve onuruna, kendi aileleri olmadığı için acımasızca saldırıyorlar. Bu insanlara yazık değil mi?
Paylaş