havadurum

Gençlik Projesi sona erdi

Romanya Gençlik Projesi’ne Çanakkale’den Gülşah Doğmaz katıldı.

385
 
Youth İn Action Social Entrepreneurship Exchange Gençlik Projesi; Romanya’nın İaisi şehrinde İtaya, Fransa, Romanya, Litvanya’dan 15 ve Türkiye’den ise 6 katılımcı toplam 21 gençle gerçekleştirildi. Çorum, Samsun ve Çanakkale’den 6 temsilci gencin katıldığı projede Çanakkale’yi temsilen Çanakkale Gençlik ve Spor Kulübü’nün EVS mentorlarından Gülşah Doğmaz katıldı.
 
Youth İn Action Social Entrepreneurship Exchange Projesi’nde gençler ilk gün birbirleriyle tanışırken, ikinci gün İasi şehrinde her ülkeden birer gencin oluşturduğu gruplarla oryantring yaptılar. Üçüncü gün; ülkeleri tanıtan kültürel geceye katılan gençler bir konuşma yaparak ülkelerini tanıttı. Gecede Türkiye lokumu, leblebisi, helvası ve dansı da tanıtıldı. Dördüncü gün; İtalya Fransa Romanya Litvanya ve Türkiye ortak proje grubunda gençlikle ilgili hazırlanan projeler beğeniye sunuldu.
 
Çanakkale’den katılan Gülşah Doğmaz’ın ortak çalışma grubunda hazırladığı Back To School isimli projesi büyük ilgi gördü. Gençlik Projesi, veda partisinin ardından başkent Bükreş’te Türk grubunun kültürel gezisi ile tamamlandı.
Paylaş