havadurum

Gençlere taş çıkarıyorlar

Türk Anneler Derneği’nin girişimiyle Çanakkaleli annelerin yer aldığı Farkındalık Korosu oluşturuldu.

596
 
Türk Anneler Derneği Çanakkale Şubesi’nin, Farkındalık Korosu adı altında 30 kişiden oluşan Türk Sanat Müziği Korosu çalışmalara başladı.
 
Profesyonel müzisyenlerin eşliğinde çalışmalara başlayan koro, seslendirdiği şarkılar ile adeta genç kızlara taş çıkarıyor. Birbirinden güzel şarkıları seslendiren koro üyeleri, performanslarıyla da dikkat çekiyor. Her hafta Perşembe günleri dernek binasında bir araya gelen koro üyelerinin, Türk Sanat Müziği Koro çalışmaları Haziran ayına kadar sürecek.
 
Türk Anneler Derneği Çanakkale Şubesi Başkanı Belgin Akpınar, dernek olarak Farkındalık Korosu’nu oluşturduklarını ve hızlı bir şekilde çalışmalara başladıklarını söyledi. Akpınar; “Türk Anneler Derneği Çanakkale Şubesi olarak, Farkındalık Korosu adı altında Türk Sanat Müziği Korosu oluşturarak çok sayıda kadına ulaşabilmeyi hedefliyoruz. Bu etkinlik ile kadınlarımızın yaşamdan zevk almalarını, hayata daha pozitif bakabilmelerini amaçlıyoruz. Türk Sanat Müziği koro çalışmalarımız her Perşembe günü saat 11.00 de derneğimizde yapılıyor. Bu çalışmalarımız Haziran ayına kadar sürecek” dedi.
 
Türk Sanat Müziği Korosu’na katılan kadınlar ise, böyle bir organizasyonda yer aldıkları için memnun olduklarını ve Çanakkale’deki bayanları koro çalışmalarına beklediklerini ifade ettiler.
 
 
 
Paylaş