havadurum

Gençler ışıl ışıl !

Arslancaspor, ihmale uğrayan alt yapı ünitelerine Koordinatör hoca Abdullah Sula`yı getirerek, büyük bir çıkış yakaladı

1423
Çanakkale futboluna yıllardan buyana yetiştirdiği genç yeteneklerle damga vuran UEFA A diplomalı Abdullah Sula şimdi tüm bilgi birikimini Arslancaspor için kullanıyor.
 
 
 
 
Önceki sezonlarda A takımıyla mücadele verdiği Çanakkale Süper Amatör Liglerinde ses getiren sonuçlar alsa da, kent futbolunu Türkiye Şampiyonalar`nda temsil etme onuru yaşasa da, alt yapı hamlelerinde geride kalan Özkan Vural başkanlığındaki Arslancaspor, özkaynaklarına yöneldi ve alt yapı kadrolarında ses getirmeye başladı. Kulübün alt yapı ünitelerine sezon başında UEFA A diplomalı çalıştırıcı Abdullah Sula`yı getiren Arslancaspor, yapılan yoğun çalışmalarla yepyeni, ışıl ışıl bir futbolcu kadrosu yarattı. Arslancaspor`un geleceğini teminat altına aldı. Minikler kategorisinde katıldığı ligde 3 maçta 3 galibiyet elde eden Arslancaspor kaptanlar Eren Çolak ve Can Kula ile takım halinde başarıdan başarıya koşmaya başladı.
 
 
 
 
 
Ayvacık ilçesinde düzenlenen Minikler Turnuvası`nda şampiyonlukla taçlanan Arslancaspor, U-11 takımının mücadele verdiği lig grubunda liderliğini sürdürmesi ile de oldukça aşama kaydetti. Kulübün Başkanı Özkan Vural (Klasman futbol hakemi) gelinen başarı noktasında görüşlerini şöyle açıkladı. " Alt yapı koordinatörlüğüne getirdiğimiz UEFA A diplomalı Abdullah Sula`da ne kadar isabetli karar verdiğimizi şimdi bir kez daha anlıyoruz. Abdullah Sula Çanakkale Dardanelspor ve Barbarosspor`da geçirdiği uzun sezonlardan sonra Arslancaspor`da aynı başarıyı yakaladı. Biz inanıyoruz ki, önümüzdeki yıllarda Arslancaspor`un alt yapısı Çanakkale`nin 1 numaralı alt yapısı olacak. Kulübümüz Çanakkale ve Türk futboluna pek çok yıldız oyuncu kazandıracak. Arslancaspor, alt yapı kadroları ile güvence altına alınacak."
 
Olay Spor
 

 
 
 
 
Paylaş