havadurum

Genç Girişimciler Topluluğu’ndan Şahin’e ziyaret

Ayvacık Meslek Yüksekokulu Genç Girişimciler Topluluğu Yönetim Kurulu üyeleri, Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin’i ziyaret etti.

310
Ziyarette konuşan Ayvacık Meslek Yüksekokulu Genç Girişimler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Serhat Arslan; “Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Dairesi Başkanlığı’na bağlı olarak faaliyet gösteren topluluğumuz üniversitemizin birimlerinin bulunduğu tüm ilçe ve merkez okullarında yapılanmaya sahip bir topluluk. Girişimciliği hayat felsefesi olarak benimseyen öğrenci arkadaşlarımızla bölgemizde daha önce dört kez vergi rekortmenliği kazanmış girişimcilerden ve aynı zamanda Ayvacık Halkı tarafından Belediye Başkanlığı göreviyle onurlandırılan bizlere her zaman desteklerini esirgemeyen değerli büyüğümüz Sayın Mehmet Ünal Şahin’i sektör ziyaretlerimiz kapsamında ilk olarak ziyaret ederek bölgemizde girişimcilerimizle temas faaliyetlerimizi başlatmış bulunuyoruz. Başkanımıza desteklerinden dolayı Genç Girişimciler Topluluğu ailesi adına teşekkür ediyor, iş yaşamında başarılarının devamını diliyoruz” dedi.
 
“Girişimcilik demek, başarıya giden yolda bir çok çile çekmek demektir”
Ayvacık Belediye Başkanı Mehmet Ünal Şahin ise; “Girişimciliği kendilerine yaşam biçimi olarak benimsediklerinden dolayı öğrencilerimizi kutlarım. Girişimcilik demek başarıya giden yolda bir çok çile çekmek demektir. Öğrenci arkadaşlarımız görüyorum ki bunları şimdiden kabullenmişler. Kendilerini kutluyorum. Genç yaşlarda başladığımız iş yaşamımızda edindiğimiz bir tecrübe de yaşadığımız bölgeye katkılar sunmaktır. Ayvacık Meslek Yüksekokulu’nda eğitim gören arkadaşlar bölgenin sorunlarıyla yakından alakadar oluyorlar. İlçemizin ismini yerel ve ulusal anlamda temsil ediyorlar. Kendilerine yürekten teşekkür ederim” diye konuştu.
Paylaş