havadurum

Genç aşçılar ödüllendirildi

Bursa, Eskişehir ve Alanya’da gerçekleştirilen uluslararası yarışmalardan ödüllerle dönen Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencileri için tören düzenlendi.

397
 
Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencilerine ödüllerinin takdim edildiği törene Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan, İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı. Başarıları nedeniyle öğrencileri tebrik eden Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, bu başarıların devam etmesini diledi.
 
Düzenlenen yarışmalarda altın, gümüş ve hijyen madalyası kazanan öğrenci Bahar Tezcan’a teşekkür belgesi ve hediyesi Belediye Başkanı Ülgür Gökhan tarafından takdim edilirken, gümüş madalya ve merit ödülü kazanan Emine Keskin’e teşekkür belgesi ve hediyesi İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş tarafından verildi. Gümüş madalya, merit ödülü ve hijyen madalyası kazanan Mustafa Uğur Kardaş ise teşekkür belgesi ve hediyesini Kepez Belediye Başkanı Ömer Faruk Mutan’ın elinden aldı.
 
Törende, ayrıca Usta öğretici Okan Yüksel’e de teşekkür belgesi takdim edildi. Öğrencileri yarışmalarda destekleyen Kolin Otel Aşçıbaşısı İsmet Büdün, Akol Otel Aşçıbaşısı Hüseyin Çetin ve Özel Eğitim Merkez Komutanlığı Jandarma Kampı Aşçıbaşısı Osman Demirci’ye de teşekkür plaketleri törende verildi.
Paylaş