Gelişim semineri tamam

Bilgi tazeleyen Çanakkale Futbol Antrenörleri yeni sezona donanımlı başlayacak...

402
Teknik Direktör Mustafa Meteertem başkanlığındaki Çanakkale TÜFAD Şubesi, üyelerine yönelik Gelişim Semineri verdi. Anafartalar Oteli’ndeki seminer Teknik Direktör Cemil Akoyun ve Kurucu Başkan Necdet Dere adına düzenlendi...
 
Çanakkale TÜFAD’a kayıtlı olan tüm antrenörlerin katıldığı Gelişim Semineri yapılan eğitsel  çalışmalarla hedefine ulaştı.  Organizasyon Teknik Direktör Mustafa Meteertem başkanlığındaki Çanakkale TÜFAD Şubesi’nce düzenlendi. Seminerde üye antrenörlere günümüz çağdaş futbolundan bilgiler verildi. Seminerde TFF ‘nin görevlendirdiği Marmara Üniversitesi Öğretim Görevlisi Profesör Ali Kızılet  konferans verdi..  Seminere iştirak eden çalıştırıcılar yeni sezonda antrenörlük görevi yapabilmek için vize aldılar.
 
Başkan Mustafa Meteertem, gelişim seminerinin Türkiye’de en uygun koşullarda düzenlendiğine dikkat çekti. Meteertem “2 yılda bir yapılan Gelişim Seminerini bu kez Çanakkaleli Teknik Direktör Cemil Akkoyun ve Kurucu Başkanımız Necdet Dere adına organize ettik.  Başarılı bir seminer geçirdik. Seminerde Çanakkale TÜFAD’ın spor ödülleri hak sahiplerini buldu. Ayrıca, seminere katılan teknik adamlara sertifika ve başarılı sporculara da TÜFAD spor ödülleri verildi. Çanakkale futbol antrenörlerinin gelişimine katkıda bulunmak bizleri  mutlu etti” dedi.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Paylaş