Gelibolu`da yaz bakımı

Yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte yeşil alanların bakım, onarım ve iyileştirme çalışmalarını yoğunlaştıran Gelibolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, refüj ve kaldırımlara da bakım gerçekleştiriyor.

883
 
İlçe genelindeki tüm park, ağaçlık alan, çocuk oyun alanları, boş araziler ile refüjlerde kuru ot temizliğini yapan ekipler, orta refüjlerde bulunan bordür taşlarının onarımını yaparak ardından boyama çalışmasında bulunuyor. Cadde sokak ve orta refüjlerin uygunluk durumuna göre fidan, çalı grubu ve mevsimlik çiçeklerle donatıldığını bildiren yetkililer, bakım ve boyama çalışmanın tamamlanmasıyla yol kenarlarının daha iyi bir görünüme kavuştuğunu belirttiler.
Çamlıkpark da temizlendi
Eski belediye başkanlarından merhum M. Nuri Erer’in adını taşıyan ‘Çamlıkpark’, Gelibolu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından temizlendi. İş makinelerinin de destek verdiği çevre temizliğinde başta piknik alanları olmak üzere bölge bir baştan bir başa temizlendi. Budamanın da yapıldığı çalışma ile ilgili bilgi veren yetkililer, çamlık bölgesinin vatandaşlar tarafından özellikle hafta sonu tercih edildiğini, piknik yapan vatandaşların çöplerini çevreye bırakmamaları konusunda daha duyarlı olmalarını istediler.
Paylaş