havadurum

Gebe Okulu'nda anne adayları kadar baba adayları da katılım sağlıyor

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Gebe Okulu'nda, anne ve baba adayları doğum sonrasına ilişkin eğitimler almaya devam ediyor.

1598

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi bünyesinde 6 yıldır faaliyet gösteren Gebe Okulu'na, anne adayları birlikte baba adayları da katılım sağlıyor. Doğum öncesi, doğum ve doğum sonrasında yapılması gerekenler hakkında eğitim alan kursiyerler, eşleri ile bebek yıkama, bez değiştirme, gaz çıkarma ve endorfin masajı eğitimlerini uygulamalı olarak öğreniyor.

Doğum sırasında ve sonrasında yapılması gerekenler ele alınıyor

Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Gebe Okulu'nda eğitim alanların kendilerini anne ve babalığa hazır hissetmelerini sağlamanın yanı sıra eşler arasında güçlü ilişkiler kurarak anne adayına doğum sırasında ve sonrasında yapılması gerekenlerle ilgili eğitimler veriliyor.

Eğitim almak isteyen ebeveyn adayları başvuru yapabilir

Güçlü uzman ekip kadrosuyla verilen Gebe Okulu eğitimlerine katılmak isteyen anne adayları, Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi Doğum Poliklinikleri içerisinde yer alan Gebe Okulu'na başvuru yapmak suretiyle kayıt yaptırabilir veya 02862171098 nolu telefondan 2560 dahili numarayı arayarak bilgi alabilirler.

(Nevin Yüksel)

Paylaş