havadurum

Gazi’de öğrencilerin gösterileri büyüledi

Bayramiç Gazi İlköğretim Okulu öğrencileri, yıl sonu gösterisinde hünerlerini sergiledi.

607
 
Çanakkale’de 2011-2012 eğitim-öğretim yılının sona ermesine sayılı günler kala okullarda yıl sonu gösterileri gerçekleştiriliyor. Çanakkale’de olduğu gibi ilçelerde de düzenlenen etkinliklerde öğrencilerin gösterileri büyük beğeni kazanıyor.
 
Bayramiç Gazi İlköğretim Okulu’nun yıl sonu gösterisine öğrenci velileri yoğun ilgi gösterdi. Okulun bahçesinde düzenlenen etkinliğe Bayramiç İlçe Milli Eğitim Müdürü Birol Çakır, şube müdürleri, okul müdürü Kadir Öztürk, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci velisi katıldı. Yoğun ilgi gören programda öğrenciler sunduğu muhteşem gösteriler nedeniyle büyük alkış topladı.
 
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda okuldan mezun olan öğrencilere diplomaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Büyük emek harcayan öğrencilerin hazırladıkları gösteriler ise görülmeye değerdi. Sundukları gösteriler ile izleyicileri kendilerine hayran bırakan öğrenciler, katılımcılardan tam not aldı. Programı izlemeye gelen veliler de ellerinde fotoğraf makineleri ile bu anı ölümsüzleştirdiler. Öte yandan çeşitli hediyelerin dağıtıldığı çekilişten elde edilen gelir ile de okulun ihtiyaçları karşılanacak.
 
Paylaş