havadurum

Galatasaray'da gündem; seçim

696
Galatasaray`da seçim tartışmaları devam ediyor. Daha önce kulübün eski başkanlarından Duygun Yarsuvat, `çatı aday` konusunu gündeme taşımıştı. Galatasaray`ın eski yöneticilerinden ve başkan adaylarından Turgay Kıran sezon sonunda yapılacak seçimde kulübün güçlü bir aday etrafında toplanması gerektiğini ifade etti. Turgay Kıran, ortak bir liste olması için çalıştıklarını belirtti. Turgay Kıran, çatı aday konusunda ise Hayri Kozak ismini gündeme getirdi.
 
"Güçlü bir aday gerekiyor"
Turgay Kıran, "Adaylıkla ilgili bir çalışmam yok; ama Galatasaray`ın iyi yönetilmesi ile ilgili bir çalışmam var. Güçlü bir aday gerekiyor. Kurum hafızası kazanmış büyüklerle genç arkadaşlarımızın bir arada yürümesini istiyorum. Aday olan 4 arkadaşımızın yanında kurum hafızasına sahip büyüklerimiz yok. Maalesef örf ananelerimiz unutuldu. Bu arkadaşlarımızın yanına mutlaka eskiyi yaşamış Galatasaraylıların olması gerekir. Bundan sonra Galatasaray`ın bir 3 yıl daha kaybetmesine ben dahil hiçbir Galatasaraylı izin vermeyecektir" ifadelerini kullandı.
 
Başkan adayı olmuştu
2004-2006 yıllarında Galatasaray Spor Kulübü Başkan Vekili görevini üstlenen Turgay Kıran, Galatasaray`ın 100. yıl komitesinin de başkanlığını yapmıştı. Turgay Kıran, Galatasaray Spor Kulübünün 23 Mayıs 2015 tarihindeki başkanlık seçimlerinde de aday olmuştu.
(Haber Merkezi)
Paylaş