havadurum

Galatasaray ve Fenerbahçe Arasındaki Süper Kupa Finali İptal Edilmedi!

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden açıklama: Süper Kupa Finali Nisan'da yapılacak, erteleme sadece fikstür nedeniyle!

1310

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Galatasaray ve Fenerbahçe arasında oynanması planlanan 2023 Süper Kupa Finali'nin iptal edildiği yönündeki haberleri yalanladı. İşte ayrıntılar...

Galatasaray ve Fenerbahçe Arasındaki Süper Kupa Finali İptal Edilmedi

İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa Finali'nin, her iki takımın da lig ve Avrupa maçlarından dolayı fikstür sıkışıklığı olmaması için nisan ayında yapılması planlandığını duyurdu.

"Resmi açıklamalar dışındaki asılsız iddialara itibar etmeyiniz"

Açıklamada, "29 Aralık 2023 tarihinde oynanması planlanan Süper Kupa Finali, maç günü Fenerbahçe, Galatasaray ve Türkiye Futbol Federasyonu’nun ortak kararıyla ileri bir tarihe ertelenmiştir. Süper Kupa Finali'nin, her iki takımın da lig ve Avrupa maçlarından dolayı fikstür sıkışıklığı olmaması için Nisan ayında yapılması planlanmaktadır. Resmi açıklamalar dışındaki asılsız iddialara itibar etmeyiniz" ifadelerine yer verildi" denildi.

(HABER MERKEZİ)
Paylaş